Dnevni horoskop za nedelju, 18. 4. 2021.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Načinili ste mudre poslovne korake koji će vam doneti veliki finansijski uspeh. Ovaj dan posvetite razradi strategije i taktike u okviru novog poslovnog projekta.

LJUBAV: Vaša tajanstvenost može probuditi sumnju kod partnera. Moguće su ljubomorne scene.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Proširenje kruga delatnosti podrazumeva prilagođavanje vašeg ranije zacrtanog plana. Najvažnije je da postavite prioritete i radite sve korak po korak.

LJUBAV: Zajedničko putovanje može uliti novi žar u vašu vezu s partnerom. Načinili ste pravi potez koji će doprineti daljem zbližavanju.

ZDRAVLJE: Dobro.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Dodatno prilagođavanje ranije zacrtanog plana mogu da izazove nepredviđene okolnosti. Problem može da se sastoji u zakašnjenju neke uplate.

LJUBAV: Nepoverenje partnera može da eskalira danas. Pažljivo birajte reči jer su mogući konflikti.

ZDRAVLJE: Nervoza.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Povoljni aspekti doneće uspeh i zadovoljstvo svim Rakovima koji se bave komunikacijama i kreativnim zanimanjima. Poslušajte svoju intuiciju i finansijski uspeh neće izostati.

LJUBAV: Burna ljubavna avantura i ljubav na prvi pogled očekuje slobodne Rakove. Dugo niste doživeli ovakvu brurnu ljubavnu romansu koja će vas prodrmati iz temelja.

ZDRAVLJE: Dobro.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Ukoliko se bavite trgovinom ili umetnošću, očekuje vas veliki korak napred. Pa ipak, budite i dalje oprezni što se tiče potpisivanja ugovora.

LJUBAV: Povoljni aspekti će vam doneti promene u vezi. Novi elementi mogu se ispoljiti u daljem zbližavanju i produbljivanju odnosa.

ZDRAVLJE: Dobro.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Budite oprezni s novcem, jer su mogući vanredni izdaci i zakašnjenje nekih uplata. Nedovoljna količina novca može najaviti zakašnjenje u realizaciji važnih projekata.

LJUBAV: Spremnost na uzajamno prilagođavanje označiće početak stabilizacije i otopljavanje odnosa sa partnerom.

ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Postavite svoje prioritete i pridržavajte se plana koji ste ranije zacrtali. Najvažnije je da poslovni zadatak ili rad na projektu privedete kraju.

LJUBAV: Obnavljanje starog žara između vas i partnera može se desiti upravo na nekom zajedničkom putovanju. Očekuje vas romantičan period.

ZDRAVLJE: Dobro.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Usporen razvoj poslovanja stvara vam nervozu. Budite oprezni u pregovorima sa novim saradnicima i prilikom pregovora. Postoji mogućnost nesporazuma.

LJUBAV: Obnavljanje veze sa osobom iz prošlosti, a prema kojoj i dalje gajite snažna osećanja obeležiće ovaj period.

ZDRAVLJE: Nervoza.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Očekuje vas uspeh, i to posebno ako imate svoju firmu. Dodatni finansijski priliv omogućiće vam nove investicije i dalji finansijski prosperitet.

LJUBAV: Uzbudljiv period na ljubavnom planu. Slobodni Strelčevi imaće prilike za flert, a sasvim neočekivano neobavezni izlasci mogu da označe početak formalnijeg zajedništva.

ZDRAVLJE: Dobro.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Izbegavajte rizične poslovne poteze i saradnju sa prethodno neproverenim potencijalnim saradnicima. Sačekajte bolji trenutak za to.

LJUBAV: Zajedničko putovanje s partnerom doprineće daljoj stabilizaciji vašeg odnosa. Planete su posebno naklonjene slobodnim Jarčevima jer konačno mogu sresti svoju srodnu dušu.

ZDRAVLJE: Dobro.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Izbegavajte rizičnu poslovnu saradnju sa prethodno neoproverenim saradnicima. Postoji velika mogućnost previda.

LJUBAV: Sumnja vašeg partnera je opravdana i odavno predstavlja prepreku između vas. Potrudite se da to rešite na vreme i prihvatite svoju odgovornost.

ZDRAVLJE: Nesanica.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Čuvajte se nejasnih i rizičnih poslovnih dogovora jer se u njima krije veliki rizik za finansijski gubitak. Poslušajte svoju intuiciju.

LJUBAV: Poboljšanje odnosa sa partnerom i uspešno rešenje starog problema. Očekuje vas romantično putovanje.

ZDRAVLJE: Dobro.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 12. 5. 2021.