Dnevni horoskop za subotu, 17. 4. 2021.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Merkur u vašem znaku doneće vam disciplinu i dobre rezultate na poslu kroz vaš urođeni smisao za organizaciju. Započinjete novo poglavlje, i to u smislu primene novih metoda rada. Primenjujete posebnu vrstu reorganizacije u firmi u kojoj radite.
LJUBAV: Želite da promenite nešto u svom odnosu s partnerom jer ne volite rutinu. Vaš odnos je prolazio kroz oscilacije, ali ste nakon otvorenog razgovora ispravili nepravdu i krećete dalje. Za slobodne Ovnove početak veze s osobom koju su upoznali preko prijatelja.
ZDRAVLJE: Unosite više tečnosti.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Prelazak Venere u znak Bika i njegovi pozitivni aspekti donose vam stabilizaciju na finansijskom planu. Ovaj period može da vam donese povećan obim posla i dobre rezultate u okviru trgovine, uvoza i izvoza. Pozitivna promena iziskivaće prilagođavanje u smislu proširenja kruga delatnosti.
LJUBAV: Vaš odnos s partnerom je pun harmonije i podrške koju pružate jedno drugom. Osećate se ispunjenim na emocionalnom planu i zadovoljni ste. Slobodne Bikove očekuje izlazak s osobom koju su upoznali preko društvenih mreža.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Ovaj period vam najavljuje uspeh u kreativnim zanimanjima, prosveti i prezentacijama. Upravo na tom planu ćete ispoljiti svoj dar i snalažljivost. Atmosfera značajnih odluka i potencijalnog preusmeravanja fokusa na nove oblasti u kojima se više prepoznajete biće glavna tema.
LJUBAV: Vaša komunikacija s partnerom je na zavidnom nivou, a možete takođe postići uspeh u zajedničkom poduhvatu. Slobodni Blizanci mogu započeti vezu s osobom koju poznaju preko prijatelja, a koja nije slobodna. Moguća je paralelna ljubavna veza.
ZDRAVLJE: Solidno.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Uspešan poslovni sastanak i podrška jedne veoma uticajne osobe pomoći će vam da neke administrativne poslove završite u najkraćem mogućem roku. Možete početi da radite na jednom velikom projektu, ali da sam početak rada bude odložen za kasnije. Primenite svoje sposobnosti i ostvarićete korak napred u karijeri.
LJUBAV: Rakovi koji su slobodni mogu da se upuste u strastvenu vezu s osobom koju su upoznali na društvenim mrežama. Rakovi koji su u vezi prolaziće kroz period ozbiljnih razgovora s partnerom.
ZDRAVLJE: Jedite više voća i povrća.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Povoljan aspekt ukazuje na organizaciju kojom ćete ispoljiti visoku efikasnost na poslu ili radu na važnom projektu. Vrlo brzo ćete se prilagoditi novim elementima na poslu. Poslovni uspeh vas očekuje kroz saradnju s inostranim partnerima.
LJUBAV: Odnos s partnerom prolazi kroz period provere kvaliteta vaših emocija. Sve one veze koje ne počivaju na pravim emocijama mogu da se uruše za vreme ovih aspekata. Slobodni Lavovi mogu početi da se viđaju s osobom koju su upoznali preko posla.
ZDRAVLJE: Proverite hormone štitaste žlezde.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Ovog vikenda Merkur je u znaku Ovna, vašem solarnom polju prometa. To će staviti akcenat na povećan obim posla i poboljšanje finansijske situacije, s velikim izgledima da to unapređenje bude na duge staze. Moguće je rešenje problema s izgubljenom dokumentacijom.
LJUBAV: Device čeka lep period na ljubavnom planu, i to nakon niza ozbiljnih razgovora s partnerom u periodu kada je moglo biti dosta nesporazuma. Slobodne Device mogu započeti tajnu ljubavnu vezu s osobom koja im se dugo dopada.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte i relaksirajte.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Pravi trenutak da nastavite saradnju koju ste prekinuli usled posebnog spleta okolnosti. Napravite zaokret u karijeri i osmislite novi plan. Ukoliko želite da promenite radno mesto, sada možete doneti tu odluku jer vam u tome može pomoći jedna uticajna osoba.
LJUBAV: Nalazite se u dilemi da li da obnovite vezu s bivšom ljubavi. Svesni ste da i dalje gajite jake emocije, tako da možete doneti odluku da ponovo uđete u vezu s bivšim partnerom. Vage koje su u vezi prolaze kroz period sklada i harmonije u odnosu s partnerom.
ZDRAVLJE: Dobro.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Konjunkcija Jupitera i Plutona donosi vam mogućnost da sklopite unosnu saradnju, ali sve može biti pod velom tajni i iza zatvorenih vrata. Nastojite da izgladite odnos s jednim saradnikom koji gradi rivalski odnos s vama. Finansijski dobitak vam dolazi zahvaljujući mudrim odlukama.
LJUBAV: Očekuje vas burna ljubavna romansa s osobom koju možete upoznati preko društvenih mreža. Na prvi pogled može izgledati kao prolazna avantura, ali s vremenom može poprimiti ozbiljne note. Možete se naći pred bitnim odlukama.
ZDRAVLJE: Reuma.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Imate jedinstvenu priliku da zaradite značajnu sumu novca, ali će mnogo toga zavisiti od vaše fleksibilnosti. Spremni ste da promenite plan i uvek se snađete i improvizujete rešenja, bez obzira na neobične situacije. Dobra situacija na finansijskom planu za vreme ovakve konstelacije.
LJUBAV: Atmosfera na vašoj ljubavnoj sceni je dobra. Odnos s partnerom je pun ljubavi i strasti. Slobodni Strelčevi mogu da uđu u vezu s osobom s drugih prostora koja im se dopada i prema kojoj nisu ravnodušni.
ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Tokom ovog perioda započinjete značajan uspon u karijeri, bilo da je reč o saradnji s novim saradnicima ili početku rada na projektu. Mudra poslovna odluka može vam doneti napredak i finansijski uspeh, i to na dugoročnom nivou. Mudrim potezima gradite svoju stabilnost.
LJUBAV: Ovaj period može da obeleži početak veze s osobom koja vam se dopada na jedan kompletan način. Pred vama je lep ljubavni period. Novo poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom u znaku Raka ili Vodolije očekuje vas preko posla.
ZDRAVLJE: Promenite režim ishrane.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Ovaj period donosi vam mogućnost nove poslovne saradnje i jedan tajni projekat, a pri tome veliki novac može biti u igri. Finansijska situacija će se popraviti i mogući su iznenadni finansijski prilivi. Planete u vašem znaku donose vam upornost i dobru organizaciju.
LJUBAV: Postoji mogućnost da povremeno dođe do nesporazuma u vezi s partnerom. Ponekad ste udubljeni u svoje misli i delujete odsutno, a prigovori partnera ponekad mogu biti i osnovani. Očekuje vas avantura zasnovana više na seksualnoj privlačnosti.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Planete u vašem polju poslovne saradnje donose vam priliku da sklopite dobar posao, i to na duge staze. Vaše ideje će u ovom periodu naići na dobar odziv, a u tome vas očekuje i podrška. Ovaj period doneće vam uspeh u saradnji sa stranim firmama.
LJUBAV: Očekuje vas susret sa zanimljivom osobom preko društvenih mreža. Osoba u znaku Škorpije ili Vodolije mogla bi potpuno zaokupiti vašu pažnju. Mogućnost početka strastvene veze je velika. Ribe koje su u vezi očekuje postepena stabilizacija. Romantičan izlazak.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 8. 5. 2021.