Dnevni horoskop za nedelju, 11. 4. 2021.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Promene poslovnih planova destabilizovale su atmosferu na poslu i stvorile osećaj neizvesnosti. Poslušajte svoju intuiciju i uspeh vam je zagarantovan.
LJUBAV: Velika mogućnost ulaska u tajnu vezu s osobom koju poznajete preko posla. To će biti iskušenje za sve Ovnove.
ZDRAVLJE: Dobro.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Pojačan priliv energije omogućiće vam da rešite čak i vrlo težak i dugotrajan problem na poslu. Akcenat je na dobroj organizaciji.
LJUBAV: Imate odličnu ideju za egzotično putovanje u dvoje. To će biti odličan potez koji će doprineti poboljšanju kvaliteta vaše veze s partnerom.
ZDRAVLJE: Dobro.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Uspešno ćete prevazići razlike u stavovima sa pregovaračima za nov poslovni projekat. Sledeća etapa sastoji se u tome da razradite dobar plan radnih aktivnosti.
LJUBAV: Maksimalno se aktivirajte jer danas uživate posebnu naklonost planeta. Slobodni Blizanci mogu da sretnu srodnu dušu na nekom putovanju.
ZDRAVLJE: Dobro.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Pojačana intuicija i kreativni uvidi mogu da vas povedu putem dobrih poslovnih poteza koji vam mogu doneti veliki finansijski uspeh. Finansijski dobici.
LJUBAV: Rakovi koji su u vezi ili u braku mogu doći u sukob s partnerom. Razlike u viđenju bitnog pitanja premostićete samo kompromisnim rešenjem.
ZDRAVLJE: Dobro.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Ukoliko pregovarate sa novim poslovnim saradnicima, dobro proverite njihov istorijat poslovanja. Neke neočekivane komplikacije su moguće.
LJUBAV: Novo poznanstvo može da označi početak uzbudljivog ljubavnog perioda. Ljubav na prvi pogled.
ZDRAVLJE: Dobro.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Očekuje vas poseban uspeh ako se bavite kreativnim poslom ili ako radite u prosveti. Unapređenje na finansijskom planu.
LJUBAV: Dalje zbližavanje s partnerom prolazi u znaku zajedničkih planova za budućnost. Očekuje vas uzbudljivo putovanje.
ZDRAVLJE: Dobro.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Poslušajte svoje instinkte i donesite odluku o novoj saradnji. Veliki napredak na finansijskom planu.
LJUBAV: Skloni ste avanturama i osećate jaču potrebu za nežnostima i fizičkim kontaktom. Postoji mogućnost ulaska u tajnu vezu.
ZDRAVLJE: Dobro.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Oprez u pregovorima. Postoji mogučnost da ne budete shvaćeni na način na koji želite. Ne savetuje se ulazak u rizičnu investiciju.
LJUBAV: Obnavljanje starog žara između vas i partnera može da se desi na nekom putovanju. Nalazite se pred bitnim odlukama.
ZDRAVLJE: Dobro.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Uspešan finansijski poduhvat, posebno ako se bavite trgovinom ili nekretninama. Sledi dalja stabilizacija finansijske situacije.
LJUBAV: Avantura o kakvoj ste ranije samo maštali može da se desi u okviru vašeg putovanja. Poznanstvo s osobom koja živi daleko od vas pretvara se u nešto što prevazilazi vaša očekivanja.
ZDRAVLJE: Dobro.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Sačekajte bolji trenutak za realizaciju vaše kreativne ideje. Postoji mogućnost da će vam neke uplate kasniti i da nećete imati dovoljno sredstava.
LJUBAV: Susret sa bivšim partnerom može doneti mogućnost obnavljanja veze jer prema njemu i dalje gajite snažna osećanja.
ZDRAVLJE: Dobro.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Počnite sa pripremama za ostvarenje važnog poslovnog projekta. Akcenat je na dobro osmišljenom planu i organizaciji.
LJUBAV: Konflikt između vas i partnera može nastati zbog vašeg sumnjivog ponašanja. Ukoliko vam je stalo do te veze, morate preduzeti konkretne korake.
ZDRAVLJE: Dobro.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Uspeh u saradnji sa inostranstvom i ako obavljate posao putem interneta. Oprez ako se bavite finansijama i trgovinom.
LJUBAV: Otvoren razgovor pokazao se kao savršen potez koji će doprineti jačanju vaše veze s partnerom. Harmonija i uzajamna podrška.
ZDRAVLJE: Dobro.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 11. 5. 2021.