Dnevni horoskop za subotu, 6. 3. 2021.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Vaše polje poslovne saradnje i organizacije u kojoj radite aktivira tranzit pet planeta, među kojima se nalazi i retrogradni Merkur u Vodoliji, pa ovaj period donosi obnavljanje jedne stare saradnje. Period će obeležiti povoljne vesti od saradnika iz inostranstva, kao i rešenje nekih pravnih pitanja.
LJUBAV: Slobodni Ovnovi mogu upoznati veoma privlačnu osobu preko posla ili preko društvenih mreža. Ovnovi koji su u vezi mogu imati krizu poverenja i lošu komunikaciju s partnerom, ali će to biti kratkotrajne prirode.
ZDRAVLJE: Odlično.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju karijere stavlja akcenat na veoma važne poslovne poteze i odluke. Radite vredno i naporno, ali vam neki saradnici i nadređeni u ovom periodu mogu biti veoma teški za komunikaciju. Možete potpisati ugovor.
LJUBAV: Nepovoljan period u odnosu s partnerom jer donosi neku težinu u odnos. Osećate se neshvaćenim, kao da morate da bežite u svoj svet. Neophodno je da iskreno porazgovarate i rešite neku spornu situaciju ili nepravdu. U suprotnom, moguć je raskid.
ZDRAVLJE: Bol u ramenu.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Retrogradni Merkur u Vodoliji, kao i Venera, Saturn, Sunce i Jupiter, nalaze se u vašem polju profesionalnog usavršavanja i visokog obrazovanja. To stavlja akcenat na potrebu da usavršite znanja i veštine da biste mogli da se odazovete izazovu koji vam nosi dobra poslovna ponuda.
LJUBAV: Izuzetno povoljan period za ljubav za slobodne Blizance. Ipak, pazite se ako uđete u vezu s nekim ko nije slobodan jer je moguć skandal. Blizanci koji su u vezi uspeće da prevaziđu nesuglasice što se tiče bitnih životnih pitanja.
ZDRAVLJE: Solidno.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Ovog vikenda planete intenziviraju dinamiku vašeg polja platnog prometa. Neophodno je da se tu dodatno prilagodite jer možete imati velike oscilacije. U jednom trenutku možete imati previše posla, da bi potom sve stalo. Neophodno je da imate fleksibilan plan da biste se nosili s tim.
LJUBAV: Konjunkcija Saturna i Venere u polju emotivnih odnosa donosi vam neki gorak ukus i težinu u komunikaciji s partnerom. Kao da morate da prihvatite neka ograničenja da biste izašli u susret partneru i komunikacija je otežana.
ZDRAVLJE: Probavne smetnje.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Pet planeta borave u vašem polju poslovne saradnje i komunikacije i javnosti. Konjunkcija Venere i Saturna donosi akcenat na organizaciji i striktnom poštovanju propisa, s druge strane, tu su retrogradni Merkur, Jupiter i Sunce. To će doprineti širenju kruga saradnika i ekspanziji.
LJUBAV: Odnos s partnerom može dosta da se iskomplikuje, pa ćete imati situaciju da ne znate kako da se postavite. Ovo je period kada možete da obnovite kontakt s bivšom ljubavi. Ukoliko ste u vezi, očekuje vas zahlađenje odnosa i distanca u odnosu s partnerom.
ZDRAVLJE: Solidno.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Ovaj period je pogodan za analizu i planiranje radnih aktivnosti. Vaš odnos s nadređenima može biti problematičan u pojedinim momentima i može vam se činiti da se od vas previše traži. U svakom slučaju, rad pod pritiskom i kratki rokovi zadaju vam problem.
LJUBAV: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz iskušenje i razvoj odnosa zavisi od jednog vrlo ozbiljnog razgovora o suštinskom problemu koji vas dugo muči. Spremnost na kompromise daće najbolje rezultate. Slobodne Device očekuje novo poznanstvo preko društvenih mreža.
ZDRAVLJE: Anksioznost.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Uspeh u kreativnim zanimanjima može obeležiti ovaj period. Međutim, odnos s nadređenima i autoritetima neće vam padati lako u ovom periodu. Činiće vam se strogi i zahtevni. Možete raditi pod pritiskom strogih normi i kratkih rokova.
LJUBAV: Konjunkcija Saturna i Venere može doneti ozbiljan problem u komunikaciji s partnerom. Kao da prvo nešto morate ozbiljno da rešite da biste mogli da nastavite dalje. Dobro razmislite pre nego što izrazite stav. Slobodne Vage imaće priliku za lepo poznanstvo kroz hobi.
ZDRAVLJE: Promenite režim ishrane.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Mars u Biku i Uran u neposrednoj blizini donose vam nepredvidljive uslove saradnje. Sve opcije su otvorene, ali je sve neizvesno, sigurnosti nema. Veliki broj planeta je u vašem polju završetaka, pa se mogu pojaviti problemi oko završavanja projekata ili radnih zadataka u roku.
LJUBAV: Planete na vas utiču tako da vam donose sumnje u partnera i njegovu iskrenost. Nepoverenje partnera prema vama ili obrnuto, to će se smenjivati, pa su moguće razmirice. Slobodne Škorpije očekuje novo poznanstvo preko društvenih mreža.
ZDRAVLJE: Proverite hormone.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Jupiter i Sunce, kao i Saturn, Venera i retrogradni Merkur, borave u vašem polju komunikacije i saobraćaja, a to ukazuje na potencijalne probleme u okviru ovih oblasti. Nova perspektiva za saradnju s inostranstvom, ali tu može biti prepreka.
LJUBAV: Konjunkcija Venere i Saturna daje ozbiljnu dimenziju vašem odnosu s partnerom, pa vas očekuje važan razgovor i javlja se potreba za dodatnim prilagođavanjem u vašem odnosu. Slobodni Strelčevi će imati brojne prilike za flert, ali neće biti spremni za obavezivanje.
ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Posebno značajan period je pred vama jer se čak pet planeta nalazi u vašem polju finansija. To znači da vam se pruža jedinstvena prilika za napredak na finansijskom planu. Jupiter, Sunce, retrogradni Merkur, Saturn i Venera donose vam pozitivnu energiju i pravi splet okolnosti, ali nalažu i pojačanu disciplinu.
LJUBAV: Tokom ovog vikenda vam se ukazuje prilika da sretnete srodnu dušu preko posla ili hobija. Uprkos razlikama u karakteru, javiće se privlačnost i jedno drugo ćete dopunjavati, pa se odnos može pretvoriti u vezu.
ZDRAVLJE: Solidno.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Nastupa vaš trenutak jer će se čak pet planeta nalaziti u vašem znaku ovog vikenda. To vam donosi bitne odluke i preporuke za nov posao od uticajnih osoba. Međutim, nećete biti sa svim nadređenima u dobrim odnosima. Neki će vas kočiti u poslovanju.
LJUBAV: Venera je u vašem znaku i doprinosi vašoj privlačnosti, donosi vam brojne prilike za ljubav. Može vam se javiti bivša ljubav, takođe, ali će se izdvojiti jedna osoba koja je iz umetničkih krugova, a koju upoznajete preko prijatelja. S tom osobom možete započeti vezu.
ZDRAVLJE: Dobro.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Susret Venere i Saturna, Jupitera, retrogradnog Merkura i Sunca u vašem polju tajni donosi energiju neočekivanog i neizvesnost, što će rezultirati nepredvidivim preokretima u dogovorima i što se tiče putovanja. Ovi aspekti mogu doneti poteškoće u pregovorima.
LJUBAV: Ljubavnu scenu obavija maglovita atmosfera i veo tajne u ovom periodu. Možda se viđate s osobom koja nije slobodna ili je nepristupačna iz nekih razloga. Ribe koje su u vezi prolaze kroz malo problematičan period krize poverenja i turbulencije.
ZDRAVLJE: Prehlada.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 15. 4. 2021.