Dnevni horoskop za subotu, 27. 2. 2021.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Pun mesec u Devici i povoljan aspekt s Marsom u Biku doneće vam praktično ostvarenje i efikasan rad na pripremama za rad. Moguća su zakašnjenja u pogledu rokova, kao i sukob mišljenja s nadređenima i kolegama. Uprkos tome, zadržite diplomatski stav.
LJUBAV: Ovaj period obeležiće vaš dogovor s partnerom za zajednički život u budućnosti, a to će biti sjajna prilika da unapredite kvalitet vaše komunikacije i dodatno se zbližite. Pazite da nešto niste prećutali ili da niste bili nedosledni. Partner može početi da sumnja u vas.
ZDRAVLJE: Proverite vid.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Ovaj period je povoljan za sve one koji rade u uslužnim delatnostima jer im konstelacija ovog vikenda donosi povećan obim posla. Konjunkcija Jupitera i Merkura, iako nije egzaktna, može vam doneti napredak na finansijskom planu, ali, isto tako, i neko sklapanje sporazuma.
LJUBAV: Povoljan period u odnosu s partnerom. Mogući su konstruktivni razgovori, pa čak i neki zajednički biznis. Do izražaja dolaze sličnosti u načinu razmišljanja, a to će stvoriti snažnu tenziju između vas. Slobodne očekuje poznanstvo s jednom fatalnom Škorpijom.
ZDRAVLJE: Prehlada.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Povoljan period sada kada je Merkur krenuo direktno i kada je počeo da se približava u aspekt konjunkcije s Jupiterom. Ovo vam donosi jedinstvenu priliku da se posvetite programu profesionalnog usavršavanja ili da položite neke ispite. Neophodno je da oprezno upravljate novcem.
LJUBAV: Imate priliku da prevaziđete neke stare nesporazume s partnerom. U tom smislu, otvoren razgovor, s otvorenim kartama, sprečiće da se dalje udaljavate. Slobodni Blizanci mogu se upustiti u tajnu vezu s osobom koju mogu upoznati preko posla.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Ovaj period je povoljan u okviru poslovne saradnje. Ukoliko radite s klijentima, u uslužnim delatnostima ili sarađujete s inostranstvom, u ovom periodu možete nailaziti na razne prepreke, ali uprkos tome, možete postići uspeh. Očekuje vas rad na dugoročnom projektu.
LJUBAV: Ovaj period povremeno može biti turbulentan u odnosu s partnerom, kada do izražaja može doći povremena sumnja jedno u drugo. Ukoliko neke stvari prećutite, ovaj period može da stvori splet okolnosti da budete otkriveni. Nakon toga može da usledi udaljavanje.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Poboljšani međuljudski odnosi na poslu mogu da stvore u vama jedan prijatan osećaj. Najmudrije bi bilo da se držite posla i da se ne stavljate ni na jednu stranu, s obzirom na to da se na poslu mogu izdvojiti grupice. Nikako ne donosite ishitrene odluke.
LJUBAV: Ovaj period vam donosi promenljivost, budući da s partnerom možete biti čas u lepim odnosima, pa onda opet u fazi krize poverenja. Problem u vezi sastoji se u tome što partner može otkriti neke tajne. Predstoji kompromis. Slobodni Lavovi upoznaju srodnu dušu na zabavi.
ZDRAVLJE: Solidno.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Konjunkcija Merkura i Jupitera, iako ne egzaktna, u vašem polju privatnog biznisa može da pokrene dogovore oko novog projekta ili početak saradnje s nekim prijateljima. Pa ipak, ima tu i negativnih aspekata sa Saturnom, što znači da i dalje ima zategnute situacije.
LJUBAV: Vaš odnos s partnerom zahteva dodatna prilagođavanja, nešto bitno bi trebalo izmeniti. To bi mogao biti upravo jači akcenat na vašim izlascima, ali i na tome da ništa ne prećutkujete da ne bi došlo do krize poverenja.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Povoljan aspekt Merkura i Jupitera može da se reflektuje na vas u vidu uspeha u kreativnim zanimanjima, ali, isto tako, u vidu rešenja nekih pitanja administrativne i pravne prirode. To može da aktivira dodatni izvor prihoda u tom smislu da počnete da zarađujete kroz neki hobi.
LJUBAV: Nesuglasice s partnerom mogu nastati kao rezultat nepoverenja i ljubomore od partnera. Imate osećaj da nemate dovoljno razumevanja od partnera, tako da se možete povući u neki svoj svet.
ZDRAVLJE: Promenite režim ishrane.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Povoljan aspekt Merkura i Jupitera na vas će se odraziti u vidu bolje poslovne komunikacije, a pozitivnu energiju u poslovanju posebno mogu osetiti Škorpije koje se bave komunikacijom i proizvodnjom. Vaši pregovori oko važnog posla mogu da urode plodom.
LJUBAV: Povoljni aspekti odraziće se i na vaš privatan plan, pa su mogući iskreni razgovori između vas i partnera. Kao da ste se preko noći promenili i više niste one osobe koje ste bile ranije. Neophodan je kompromis i dobra volja da se sve razlike premoste.
ZDRAVLJE: Odlično.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Povoljan aspekt Jupitera i Merkura može da stabilizuje vaše radne uslove, tako da će biti dosta improvizacije da sa svim stvarima izađete na kraj. Pohvale možete dobiti zbog samog sprovođenja radnih zadataka na vreme. Oprezno upravljajte finansijama.
LJUBAV: Povremeni negativni aspekti mogu da utiču na vaš odnos s partnerom u tom smislu što može doći do nesuglasica ili odsustva želje da shvatite jedno drugo na pravi način. Situacija će zahtevati dosta kompromisa. Slobodne Strelčeve očekuje sudbinsko prijateljstvo preko prijatelja.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Tri planete borave u vašem polju novca, što stavlja akcenat na oprezne poslovne poteze jer postoji mogućnost ishitrenih odluka i reakcija. Neko od vaših poslovnih saradnika može vam ponuditi pomoć, pa može u jednom momentu doći da predloži i još neke saradnike oko prekida saradnje.
LJUBAV: Opozicija Marsa i Saturna doneće distancu između vas i partnera. Jednostavno, vaši stavovi o bitnim pitanjima se razlikuju, a to će sada doći do izražaja. Za razliku od prethodnog perioda, kao da ni vi ni partner nećete biti spremni na kompromis.
ZDRAVLJE: Bol u kolenima.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Povoljan aspekt konjunkcije Jupitera i Merkura deluje na takav način da možete naići na probleme u odnosima s nadređenima. S druge strane, neko od vaših kolega može pokušati da vas podrije tajnim uticajima i raznim manipulacijama. Posebno budite oprezni u rukovanju novcem jer postoji mogućnost previda.
LJUBAV: Nesuglasice između vas i partnera obeležiće ovaj period. Nastojite da sebi na drugačiji način osmislite vreme, da se posvetite partneru. Slobodne Vodolije mogu da se vežu za atraktivnu osobu, ali da se razočaraju i uvide da to nije to.
ZDRAVLJE: Reuma.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Konjunkcija Jupitera i Merkura u Vodoliji, vašem solarnom polju tajni, može da vam donese previde što se tiče ličnosti samih saradnika. Ne žurite s odgovorima na bitna pitanja. Ishitreni potezi mogu vam naneti gubitke. Neophodno je da bitne odluke ostavite za kasnije.
LJUBAV: Povoljan period za vezu s partnerom ispoljiće se u vidu konstruktivnih razgovora. To sve može dovesti do većeg zbližavanja. Slobodne Ribe očekuje romantičan sastanak s osobom koju znaju preko društvenih mreža.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 16. 4. 2021.