Dnevni horoskop za subotu, 23. 1. 2021.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Nepovoljan aspekt Marsa i Jupitera ukazuje na to da se neki posao s inostranstvom neće odvijati u skladu s vašim očekivanjima. Neophodna je podrška uticajne osobe jer zastoj u prilivu novca praktično će onemogućiti poslovanje.
LJUBAV: Ovaj vikend vam donosi poznanstvo s veoma zanimljivom osobom preko društvenih mreža i na putovanjima. Ta osoba može biti neko u kome ćete vrlo brzo uvideti srodnu dušu. Ovnovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz burne nesuglasice, ali će to ubrzo prevazići.
ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Čak tri aspekta se dešavaju ovog vikenda i donose specifičnu energiju, zbog čega bi trebalo da se pazite u komunikaciji s nadređenima. Ukoliko budete od njih zahtevali neke posebne uslove, to vam u ovom periodu neće biti uslišeno. S vaše strane je neophodno dodatno strpljenje.
LJUBAV: Slobodni Bikovi mogu da se zaljube na prvi pogled u privlačnu osobu u znaku Škorpije ili Jarca. Pa ipak, budite obazrivi, to može da bude kratkog daha. Bikovi koji su u vezi prolaze kroz nestabilnu fazu ljubomore.
ZDRAVLJE: Sklonost ka povredama.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Nepovoljan aspekt Marsa i Jupitera utiče nepovoljno na vaše planove što se tiče profesionalnog usavršavanja tako što odlaže rokove. S druge strane, problem vašeg očekivanja što se tiče inostranstva. Pa ipak, prevazići ćete nesuglasice s nekim od kolega.
LJUBAV: Između vas i partnera dešavaju se velike oscilacije, od ljubavi do nepoverenja i ljubomore. Uprkos tome što niste skloni takvom ponašanju. U njegovom ponašanju vam je nešto sumnjivo i to ne krijete. Razmišljate da otvoreno porazgovarate o svemu što vas tišti.
ZDRAVLJE: Dobro.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Glavnu temu ovog perioda predstavljaju finansijsko pitanje i početak rada na važnom i složenom projektu. Ako se bavite trgovinom, moguće je da dođe do zastoja i da vam zatreba dodatni novac za razvoj poslovanja. U pravom trenutku dobićete podršku s neočekivane strane.
LJUBAV: Zauzeti Rakovi prolaze kroz period iskušenja jer postoji mogućnost avanture ili paralelne veze s osobom koja nije slobodna. Neophodan je oprez da ne biste bili otkriveni. Ako između vas i partnera više nema emocija, moguća su radikalna rešenja.
ZDRAVLJE: Prehlada.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Nepovoljan aspekt Marsa i Jupitera, kao i konjunkcija Sunca i Saturna u vašem polju poslovne komunikacije i javnosti ukazuju na važan poslovni sastanak na kojem ćete pregovarati s nekom osobom od velikog uticaja. Očekuju vas teški pregovori, ali ćete sporazum postići uz kompromisno rešenje.
LJUBAV: Problematičan period u odnosu s partnerom. Nepoverenje i ljubomorne scene mogu izbiti kako iz vas tako i iz partnera. Slobodni Lavovi mogu da imaju veoma romantičan period kada mogu sresti srodnu dušu preko društvenih mreža.
ZDRAVLJE: Variranje pritiska.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Dobre rezultate možete postići ako radite u zdravstvu i farmaceutskoj industriji, ali vas očekuje obiman rad pod velikim pritiscima i s veoma kratkim rokovima. Vaše preduzeće će prolaziti kroz period reorganizacije, što može rezultirati promenama u opisu radnog mesta. Uprkos svemu, finansijski napredak.
LJUBAV: Device koje su u braku uspešno će rešiti sporno pitanje u okviru odnosa s partnerom ili s ukućanima. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko društvenih mreža. Moguć je početak ljubavne veze.
ZDRAVLJE: Anksioznost.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Nepovoljan aspekt Venere i Plutona dovodi do raznih manipulacija, neiskrene, dvostruke igre. Zato je neophodan oprez i bez potpisivanja ugovora dok apsolutno sve ne proverite. Odnos s nadređenima može vrlo lako da krene silaznom putanjom, tako da ćete poželeti da to iz korena promenite.
LJUBAV: Povoljan aspekt Venere i Neptuna pozitivno utiče na emotivan plan, pa će doći do poboljšanja atmosfere između vas i partnera. Uprkos tome, može sevnuti i neka varnica ljubomore, ali će rešenje problema zavisiti od iskrenog razgovora.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Veoma povoljan period da pokrenete sopstveni biznis, ali ćete biti u situaciji da očekujete finansijsku pomoć od neke uticajne osobe. Očekuje vas dobitak kroz uslužne delatnosti i ugostiteljstvo, ali i trgovinu. Finansijski napredak.
LJUBAV: Slobodne Škorpije mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koja im iz nekog razloga nije pristupačna. Osoba može biti zauzeta ili živeti u drugom gradu, usled čega češće viđanje neće biti moguće. Pa ipak, s vremenom ćete pronaći rešenje. Zauzete Škorpije da se pripaze ljubomore.
ZDRAVLJE: Prehlada.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Nepovoljan aspekt Jupitera i Marsa ukazuje na zastoj u realizaciji vaših planova što se tiče privatnog biznisa. U tome vas očekuje podrška prijatelja i neke uticajne osobe, tako da ćete zajedno premostiti problematičan period. Poseban uspeh očekuje Strelčeve koji se bave umetnošću i trgovinom.
LJUBAV: Povoljan aspekt Venere i Neptuna ukazuje na lepe događaje na ljubavnoj sceni, pa vas očekuje romantičan susret s osobom u kojoj prepoznajete srodnu dušu. Zauzeti Strelčevi mogu povremeno sumnjati u iskrenost partnera.
ZDRAVLJE: Solidno.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

osao: Konjunkcija Sunca i Saturna donosi vam važan sastanak s osobama od uticaja, a u igri može biti veliki novac. Angažujete se oko velikih projekata u koje je uključeno mnogo ljudi. Nepovoljan aspekt Marsa i Jupitera može da odloži jedan deo tog projekta koji se tiče inostranstva.
LJUBAV: Zauzeti Jarčevi mogu imati prividno korektan odnos s partnerom, ali da iza svega tinja neka nepravda. Pod uticajem ovih aspekata možete da reagujete impulsivno na komentare partnera. Zahvaljujući otvorenom razgovoru, prevazići ćete razlike.
ZDRAVLJE: Reuma.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Prisustvo negativnog aspekta Marsa i Jupitera i konjunkcije Sunca i Saturna doprineće nesporazumima ili nesuglasicama s nadređenima. Nadređeni mogu tajno ispitivati postupke ostalih članova tima, a u vezi s tim moguć je i neki skandal. Mogu biti obelodanjene zakulisne radnje.
LJUBAV: Nalazite se u iskušenju da se upustite u tajnu vezu s osobom koju poznajete preko društvenih mreža. Budite oprezni da ne bi došlo do skandala. Ta veza se s vremenom može dosta iskomplikovati. Zauzete Vodolije očekuju nesporazumi.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Nepovoljan aspekt Jupitera i Marsa donosi vam dosta poteškoća u normalnom toku poslovanja, tako da je neophodno da se naoružate fleksibilnim planom. Pripazite se nekih kolega jer vam mogu neke stvari raditi iza leđa. Uprkos svemu, očekuje vas finansijski napredak i dodatni izvor prihoda.
LJUBAV: Slobodne Ribe očekuje poznanstvo s veoma privlačnom osobom u znaku Device ili Jarca. Ta osoba može biti vrlo privlačna i principijelna. Zauzete Ribe prolaze kroz jednu etapu nesuglasica. Moguće su ljubomorne scene.
ZDRAVLJE: Nesanica.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom Telegrafu - informacije kojih nema u drugim novinama

    Naslovna za 25. 2. 2021.