Dnevni horoskop za subotu, 16. 1. 2021.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Mars i Uran borave u vašem solarnom polju finansija i stavljaju akcenat na sva pitanja u vezi s novcem. Planetarna konstelacija vam donosi finansijsku podršku uticajne osobe. Vaše originalne ideje biće podržane od ljudi sa najviših pozicija u okviru vašeg sektora.
LJUBAV: Povoljan period za slobodne Ovnove jer mogu da prona|u srodnu dušu preko prijatelja. Zauzeti Ovnovi mogu da pro|u kroz kratkotrajnu krizu poverenja. Ako ste partneru neke stvari prećutali, ovaj vikend će vam doneti zaoštravanja problema.
ZDRAVLJE: Bol u leđima

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Nepovoljan aspekt Jupitera i Urana doneće vam dosta promena u radnom okruženju, pa možete očekivati uvođenje nove tehnologije rada i dosta noviteta u načinu obavljanja samog posla. Situacija će zahtevati dosta prilagođavanja, usavršavanje znanja i to vam neće pasti lako.
LJUBAV: Zauzetim Bikovima predstoji dosta oscilacija na ljubavnom planu jer će se smenjivati periodi sklada s povremenim nesuglasicama oko spornih pitanja koja traju odranije. Mars u vašem znaku daje vam dodatnu energiju da napravite radikalan zaokret.
ZDRAVLJE: Dobro.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Nepovoljan aspekt Jupitera i Urana doneće vam promene u radnom okruženju, i to kako onih koje vam odgovaraju tako i one prema kojima ćete odmah osetiti otpor. Promene u timu zaposlenih i rukovodilaca podrazumevaće nov način rada i nova pravila. Dakle, dosta prilago|avanja novim okolnostima.
LJUBAV: Slobodni Blizanci mogu da započnu tajnu vezu s osobom koja nije slobodna. To će im doneti neizvesnost i unutrašnja previranja. Zauzeti Blizanci prolaze kroz pomalo krizni period samopreispitivanja i veoma je va`no da razgovaraju.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Očekuje vas sporiji tempo poslovanja, pa će se i neki dogovori odvijati sporije. Veoma je važno da ponovo rasporedite prioritete i tako premostite period kada može da vam se čini da je sve stalo. Na sreću, to ne}e trajati dugo.
LJUBAV: Imate osećaj da se partner zatvorio u svoj svet. Da biste sprečili dalje udaljavanje, potrudite se da doprete do njega pravim rečima. Ovaj period vam pruža odličnu priliku da se više posvetite jedno drugom. Slobodni Rakovi mogu da započnu vezu s osobom koju znaju preko društvenih mreža.
ZDRAVLJE: Nesanica.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Mars i Uran u Biku, u vašem polju karijere, donose vam dosta turbulencije. Taman pomislite da će sve krenuti kako treba kada se dese nepredviđene okolnosti. Saradnici mogu biti dosta nepredvidivi, pa je neophodno da se više oslanjate na sopstvenu intuiciju što se tiče daljih poteza.
LJUBAV: Slobodni Lavovi mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koja nije slobodna. To se može razviti u tajnu vezu, ali je neophodan oprez jer postoji mogućnost da budete otkriveni. Zauzeti Lavovi mogu imati povremene ljubomorne scene.
ZDRAVLJE: Aritmija.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Device ulaze u period kada mogu da započnu privatan posao i osamostale se, ali uz jedan uslov. Neophodno je da pro|u kroz program usavršavanja i edukacije. S druge strane, unapreženje na finansijskom planu. Uspeh vas, dakle, očekuje kroz privatan biznis i dizajn.
LJUBAV: Device se nalaze u dilemi da li da obnove vezu s bivšim partnerom, pomešanih osećanja i pomalo u strahu da se ne ponovi isti scenario koji ih je ranije povredio. Poslušajte svoja osećanja, a ne beskonačne analize. Zauzete Device prolaze kroz skladan period.
ZDRAVLJE: Prehlada.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Uspeh možete postići u kreativnim zanimanjima i prosveti. Međutim, sve vreme možete nailaziti na nesuglasice s kolegama i nadređenima. S druge strane, pritisak krajnjeg roka ako radite na projektu može da vam donese dosta nervoze. Uskoro vam sledi unapređenje.
LJUBAV: Slobodne Vage mogu vrlo lako da se zaljube na prvi pogled u osobu koju upoznaju preko posla. Dakle, ovog vikenda ih mogu sresti u krugu saradnika s kojima se svakodnevno viđaju. Zauzete Vage uživaju u romantičnom periodu, ali uz povremene ljubomorne scene.
ZDRAVLJE: Odlično.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Mars je u znaku Bika u ovom periodu, a to stavlja akcenat na vašu saradnju i javne nastupe, razne dogovore i proširenje kruga saradnika. Budući da je tu i Uran, to vam donesi iznenadne preokrete u dogovorima. Možete obnoviti saradnju. U pogledu originalne ideje podržaće vas jedna moćna osoba.
LJUBAV: Vaš odnos s partnerom je harmoničan, u principu ste zadovoljni. Pa ipak, povremeno imate neke sumnje u to koliko je iskren prema vama. Ukoliko ste slobodni, planete vam spremaju scenu za jedno novo ljubavno poglavlje.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Mars i Uran u Biku u vašem solarnom polju privatnog biznisa donose vam iznenadne preokrete u krugu saradnika. Uvodite nove tehnologije i to vas izbacuje daleko iznad konkurencije. Ako imate nameru da putujete u inostranstvo da radite, onda će vam u tome pružiti podršku prijatelj.
LJUBAV: Slobodni Strelčevi mogu da sretnu srodnu dušu preko prijatelja ili na nekom putovanju. U jednom momentu možete imati dilemu što se tiče te osobe jer može biti vrlo zatvorena. U svakom slučaju, s tom osobom će biti moguća lepa veza.
ZDRAVLJE: Solidno.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Kvadrat Jupitera i Urana doneće vam prilično nestabilne uslove poslovanja, koji će zahtevati fleksibilan radni plan. To, u principu, donosi neujednačen tempo poslovanja jer vam se neko vreme može činiti da je sve prenaglo, da bi potom usledio zastoj. Oslanjajte se na pouzdane članove tima.
LJUBAV: Odnos s partnerom se stabilizuje nakon niza konstruktivnih razgovora. Uspostavili ste otvoren i iskren odnos. To će vam omogućiti uspeh u zajedničkom poduhvatu. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja.
ZDRAVLJE: Prehlada.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Pruža vam se prilika da ostvarite značajan napredak u karijeri i u tome }e vas podržati jedna veoma uticajna osoba. S druge strane, takođe možete imati dosta rivala koji su spremni da vas, na neki način, potkopaju i ugroze vašu reputaciju. Potrudite se da s nekim nadređenima zadržite korektan odnos.
LJUBAV: Slobodne Vodolije mogu da upoznaju izuzetno zanimljivu osobu na nekom društvenom skupu. Ubrzo ćete početi da se viđate, a sve to može prerasti u nešto mnogo više od obične avanture. Zauzete Vodolije slažu se lepo.
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Mars i Uran u Biku, u vašem solarnom polju komunikacije, ukazuju na to da je akcenat vašeg posla na uspostavljanju nove saradnje. Nepovoljan aspekt Jupitera i Urana, me|utim, ukazuje na to da pregovori ne teku lako i da uz kompromis dolazite do sporazuma. Finansijski dobitak.
LJUBAV: Ribe koje su u vezi mogu prolaziti kroz period krize poverenja. Dakle, može biti dosta razmirica s partnerom. Neko od vas će morati da spusti tenzije. Slobodne Ribe mogu da uđu u avanturu s osobom koju će upoznati preko prijatelja.
ZDRAVLJE: Dobro.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom Telegrafu - informacije kojih nema u drugim novinama

    Naslovna za 25. 2. 2021.