Dnevni horoskop za subotu, 5. 12. 2020.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Ovaj period je obeležio povoljan aspekt Venere i Neptuna, koji je doneo pozitivnu energiju vašem polju prometa, što znači da ćete imati pojačan priliv novca. Neko putovanje ćete morati da odložite i ostavite za kasnije zbog vanrednih okolnosti. Nezaposlenim Ovnovima ovaj period donosi novu perspektivu na poslovnom planu.

LJUBAV: Slobodni Ovnovi mogu da sretnu veoma zanimljivu osobu preko društvenih mreža ili putem posla. Ovnovi koji su u braku imaju dobru komunikaciju s partnerom, ali sve vreme su pod pritiskom velikih obaveza.

ZDRAVLJE: Solidno.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Povoljan aspekt Venere i Neptuna unosi pozitivnu energiju u međuljudske odnose na poslu i popravlja kvalitet vaše komunikacije. Povoljan aspekt vašeg vladara doneće vam uspeh kroz kreativno izražavanje, kao što su umetnost ili dizajn. Finansijski dobitak.

LJUBAV: Venera u Škorpiji donosi vam strastvenu avanturu s neodoljivom privlačnošću i intenzivnim emocijama između vas i partnera. Povremeno čak možete imati pomešana osećanja, gde se smenjuju sumnja i strast. Bikovi koji su u braku uživaće u skladnom periodu.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Povoljan aspekt Venere i Neptuna donosi vam novu priliku bez obzira na to da li radite ili ne. Biće veoma važno da imate samouveren nastup prilikom razgovora za posao. Takođe, uspeh ćete postići ako se bavite kreativnim zanimanjem ili želite da se prijavite za posao u toj oblasti.

LJUBAV: Sunce i Merkur borave u vašem polju emotivnih odnosa u ovom periodu. Ove dve planete najavljuju period u kojem će biti brojnih prilika za pronalazak srodne duše. Ukoliko ste nezadovoljni vezom, lakše ćete doneti odluku za raskid.

ZDRAVLJE: Nervoza.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: U ovom periodu planete pojačavaju dinamiku vašeg poslovanja i doprinose tome da dobre rezultate postižete kroz dobar marketing i kreativno izražavanje. Vaši odnosi s kolegama i nadređenima su dobri, tako da će vam to obezbediti pozitivnu atmosferu za napredovanje. Finansijsko unapređenje.

LJUBAV: Sve više vam se dopada jedna osoba koju ste upoznali preko posla. Između vas se razvila neodoljiva privlačnost. Pa ipak, ta osoba nije slobodna i vi ste u dilemi da li da uđete u tajnu vezu. Rakovi u braku imaju skladan odnos.

ZDRAVLJE: Probavne smetnje.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Ovaj period vam donosi dobre poslovne rezultate i pojačan priliv novca, a sve to zahvaljujući vašem dobrom osećaju za dalji pravac poslovanja. Uprkos tome, ne savetuje vam se da ulazite u neki veliki rizik i razmislite dobro ako dobijete neku ponudu koja izgleda previše dobro da bi bila istinita.

LJUBAV: Porodični odnosi neko vreme mogu biti narušeni, ali ćete ispraviti neku nepravdu u najkraćem mogućem roku. Slobodne Lavove očekuje romantičan susret s osobom koja im se odavno dopada. Početak nove veze.

ZDRAVLJE: Tahikardija.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Ključ uspeha u ovom periodu može biti savršena organizacija i rad na onim poslovima koji predstavljaju najveći prioritet. Vaša finansijska situacija će se popraviti, a može se pojaviti i neki nov izvor prihoda. Dvostruki priliv novca.

LJUBAV: Vaša veza s partnerom je skladna, ali sve vreme imate osećaj da biste nešto želeli da promenite. Ubrzo ćete otkriti taj peti element, tako da ćete uneti onaj stari žar u odnos. Ključ uspeha će biti otvoren razgovor s partnerom.

ZDRAVLJE: Anksioznost.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Ovaj period je izvanredan da napravite veliki zaokret što se tiče novog radnog mesta koje će vam pružiti daleko bolje radne uslove. Ukoliko ste zadovoljni svojim poslom, atmosfera među ljudima je dobra, ali je splet okolnosti takav da trpite pritisak krajnjih rokova.

LJUBAV: Slobodne Vage će imati prilika za flert, ali kao da se niko neće naći baš po njihovom ukusu jer su vrlo izbirljive. Moguća je i delikatna situacija da vam se udvara neka osoba koja nije slobodna. Vage koje su u vezi prolaze kroz skladan period.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Povoljan aspekt Venere u vašem znaku i Neptuna donosi vam priliku da uspete u kreativnim zanimanjima i unapredite finansijsku situaciju. Pred vama je period u kom se možete udružiti s nekim prijateljima i započeti privatan biznis. U tome ćete imati uspeha.

LJUBAV: Povoljan aspekt Venere i Neptuna može vam doneti harmoničan period u vezi s partnerom u kojem će on ispoljavati podršku i spremnost da vam pomogne. Možda je između vas ranije i bilo sumnje i nepoverenja, ali su svakako na kraju pobedile jake emocije.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Merkur i Sunce borave u vašem znaku, a to je savršen spoj pozitivnih energija. To će vam doneti elan i pojačanu koncentraciju, kao i novu poslovnu ponudu ili priliku za napredak. Uspeh vas očekuje posebno u trgovini i na finansijskom planu.

LJUBAV: Pred vama je skladan period u odnosu s partnerom. Pozitivna energija će se ispoljiti u vidu podrške i razumevanja, ali i pojačane strasti između vas. Neka vas ne iznenadi i poneka ljubomorna scena, ali ne u preteranoj meri. Neophodno je da to otvorenim razgovorom prevaziđete.

ZDRAVLJE: Prehlada.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Ovaj period vam donosi priliku da načinite veliki korak napred u karijeri i to kroz podršku veoma uticajne osobe koja će se založiti za vas. Možete takođe obnoviti staru saradnju ili nastaviti ranije započetu saradnju koja se prekinula zbog vanrednih okolnosti.

LJUBAV: Tokom ovog vikenda snažnu podršku vam pruža pozitivan aspekt Venere i Mesec u Devici, koji vas čini još odmerenijim i praktičnijim u rešavanju bilo kakvog problema. Ukoliko postoji neki problem u okviru porodice ili s partnerom, to ćete s lakoćom rešiti.

ZDRAVLJE: Reuma.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Ovaj period doneće vam najviše uspeha kroz kreativno izražavanje i inovativan način razmišljanja. Čuvajte se nekih spletaka budući da vam je polje tajnih neprijatelja aktivirano. Potrudite se da kolegama ne pričate svoje stavove o dešavanjima na poslu.

LJUBAV: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz nesuglasice, pa ako vam on kaže da živite u svom svetu, razmislite malo, možda je u pravu. Taj problem ćete vrlo lako prevazići iskrenim razgovorom. Slobodne Vodolije mogu da sretnu veoma zanimljivu osobu iz sveta umetnosti.

ZDRAVLJE: Nesanica.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Povoljan aspekt Venere i Neptuna u vašem znaku donosi vam maštovita rešenja i uspeh kroz kreativna rešenja koja izlažete na sastancima s poslovnim saradnicima. Uspeh i zavidne rezultate postići ćete upravo u kreativnim zanimanjima, ali i generalno u umetnosti.

LJUBAV: Povoljan aspekt Venere i Neptuna, koji inače upravlja vašim znakom, ima uticaja na vašu komunikaciju s partnerom. To će vam popraviti komunikaciju i uneti mnogo više razumevanja, međusobne podrške i empatije. Uspešno se dogovarate o svemu.

ZDRAVLJE: Bol u leđima.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim novinama

    Naslovna za 18. 1. 2021.