Dnevni horoskop za subotu, 28. 11. 2020.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Povoljni aspekti Merkura s Jupiterom i Saturnom doneće vam bolju organizovanost i širi uvid u tokove poslovanja. Odnos sa saradnicima biće otvoren i iskren, tako da ćete s mnogo entuzijazma započeti nov projekat ili posao koji podrazumeva veliku investiciju.

LJUBAV: Pravi trenutak da zajedno s partnerom rešite sve sporne stvari i pitanja i pređete na novi nivo komunikacije. Vaš odnos kreće uzlaznom putanjom. Slobodni Ovnovi danas mogu da sretnu srodnu dušu preko prijatelja ili društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Povoljan aspekt Merkura s Jupiterom i Saturnom doneće vam stabilizaciju u komunikaciji s poslovnim partnerima i kolegama. Hrabro ćete se uhvatiti ukoštac s poslom velikog obima i postići natprosečne rezultate. Uspeh u trgovini.

LJUBAV: Ovaj dan vam donosi skladnu atmosferu u odnosu s partnerom, tako da ćete oko svega uspeti lako da se dogovorite. Odnosi u porodici nisu baš dobri među svim ukućanima, pa ćete biti u poziciji mirotvorca. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo s osobom u kojoj će prepoznati srodnu dušu.

ZDRAVLJE: Reuma.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Na vas će posebno pozitivno da utiču povoljni aspekti Merkura, Jupitera i Saturna jer će vam to doneti novu priliku za posao ili prelazak na novu radnu poziciju. U ovom periodu uživate podršku neke uticajne osobe koja će vam pomoći da napredujete u karijeri.

LJUBAV: Slobodne Blizance u ovom periodu očekuju brojne prilike za flert, ali i poznanstvo sa osobom koja će ih oduševiti. Zauzeti Blizanci danas mogu da se nađu u iskušenju na poslu jer im se sve više dopada osoba koja nije slobodna.

ZDRAVLJE: Pazite se virusa.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Uspeh u ovom periodu možete postići u okviru kreativnih zanimanja. Što se tiče onih koji rade u prosveti, tu će biti neophodno dosta prilagođavanja novim okolnostima i radnim uslovima. Aktivira se pozitivna energija, koja se može manifestovati u konstruktivnim dogovorima i sporazumima.

LJUBAV: Ovaj vikend vam donosi vedru atmosferu u odnosu s partnerom. Odvija se stabilizacija jer dobrom komunikacijom prevazilazite stare sporove. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koju mogu da upoznaju preko posla.

ZDRAVLJE: Proverite vid.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Dobre rezultate poslovanja ćete postići ako se bavite privatnim biznisom, a to će se posebno pozitivno odraziti na vašu finansijsku situaciju. Odlična komunikacija s partnerima i kolegama doprineće konstruktivnoj atmosferu ovog dana. Novi uslovi rada zahtevaju prilagođavanje.

LJUBAV: Pozitivna atmosfera prožima vaš ljubavni plan. Odnos s partnerom odiše poverenjem i ljubavlju, tako da ćete oboje imati razloga za zadovoljstvo. Slobodni Lavovi će imati prilike za flert, ali će im pažnju privući jedna ekscentrična Vaga.

ZDRAVLJE: Bol u leđima.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Ukoliko sklapate nov posao ili bi trebalo da potpišete nov sporazum, ovaj period je izuzetno povoljan, kao i za sve sastanke i dogovore. Sve će vam daleko lakše polaziti za rukom. Uspešno rešavate administrativne i pravne probleme.

LJUBAV: Novi planovi u okviru vašeg odnosa s partnerom mogu se ticati rešenja jednog egzistencijalnog problema. To će vam poći za rukom da rešite u rekordnom roku. Slobodne Device počeće da se viđaju s novom osobom koja će ih u startu oduševiti. To se može pretvoriti u ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Pazite se virusa.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Tokom ovog vikenda uživate naklonost planeta što se tiče dogovora oko nekog novog projekta ili zajedničkog biznisa s novim poslovnim partnerom. Ipak, pazite se rizičnih ulaganja i sačekajte pravi trenutak da krenete s realizacijom.

LJUBAV: Ovaj period će uglavnom biti harmoničan između vas i partnera. U jednom momentu može se desiti da raspolaganje zajedničkim budžetom može biti problematično, ali se to neće pretvoriti u raspravu. Slobodne Vage mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Lava.

ZDRAVLJE: Moguća je prehlada.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Povoljni aspekti Merkura s Jupiterom i Saturnom donose vam pozitivan preokret u karijeri i stabilizaciju u odnosima na poslu. Ideje koje plasirate u radnom okruženju nailaze na dobar odziv i podršku nadređenih. Finansije se popravljaju.

LJUBAV: Ovaj vikend ima u sebi mnogo pozitivne energije u komunikaciji s partnerom. Pozitivna iznenađenja, poklon ili zajednički izlazak, sve opcije su u igri. Sve što budete rekli, kod vašeg partnera će naići na dobar odziv. Slobodne Škorpije očekuje uzbudljiv susret i lepi trenuci.

ZDRAVLJE: Pazite se virusa.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Pružiće vam se izvanredna prilika da zaradite znatnu sumu novca. Jednostavno, stvari će vam polaziti od ruke, kako u pregovorima tako i u konkretnim poslovnim potezima. Bićete u elementu. Planete će vam biti naklonjene da pokrenete inicijativu oko poslovnog sporazuma.

LJUBAV: Dobra energija okružuje atmosferu vaše ljubavne scene. Ovo je pravi čas da se više zbližite s partnerom i rešite stare probleme. Slobodni Strelčevi mogu sresti veoma privlačnu osobu preko posla ili u okviru neke institucije.

ZDRAVLJE: Bol u leđima.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Poslovni pregovori koji su ranije bili odloženi mogu obeležiti ovaj vikend. Bilo da je reč o poslovanju s inostranstvom ili nekom velikom projektu, ovo bi trebalo da bude veoma konstruktivan period. Zadovoljstvom će vas ispuniti postignuti sporazum i finansijski uspeh.

LJUBAV: Ovaj vikend vam donosi veoma pozitivnu atmosferu u odnosu s partnerom. Zajednički plan i rešenje velikog egzistencijalnog problema pomoći će vam da vreme provedete lepo i kvalitetno. Slobodne očekuje novo poznanstvo preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Na poslovnom planu može doći do promene kroz reorganizaciju, koja se neko vreme pripremala iza zatvorenih vrata. Ti novi elementi u vašem radnom okruženju mogu se manifestovati u vašem unapređenju ili promeni tima rukovodilaca. Finansijsko unapređenje.

LJUBAV: Vaša veza može biti obeležena lepim trenucima i konstruktivnim dogovorima s partnerom. Među vama je bolja komunikacija i oko svega se lako dogovarate. Slobodne Vodolije srodnu dušu mogu upoznati na kraćim putovanjima ili preko posla.

ZDRAVLJE: Više se krećite zbog loše cirkulacije.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Ovog vikenda Neptun, vaš vladar, konačno kreće direktno i donosi vam nove perspektive i laganije napredovanje u sprovođenju planova. Ono što je ranije izgledalo nemoguće, sada će početi da se ostvaruje. Povećan obim posla i finansijsko poboljšanje situacije.

LJUBAV: Pozitivna energija zavladaće u atmosferi vašeg odnosa s partnerom. Ovaj vikend može obeležiti simpatičan znak pažnje od partnera. Sve prolazi u znaku lepih iznenađenja. Slobodne Ribe konačno éuspeti da priđu osobi koja im se dopada.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom Telegrafu - informacije kojih nema u drugim novinama

    Naslovna za 27. 1. 2021.