Dnevni horoskop za subotu, 31. 10. 2020.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Tokom ovog vikenda aktivira se energija punog meseca u Biku, što naglašava vaše polje finansija. Međutim, budući da će se desiti opozicija Sunca i Urana, to vam donosi pobunu protiv autoriteta, želju da se oslobodite svih stega. S druge strane, komunikacija s kolegama može biti pogoršana.

LJUBAV: Može se pojaviti stari problem u vezi s partnerom. Ako nastavi da se ponaša na isti način, to može ponovo da probudi sumnju u vama, pa će biti neophodan otvoren razgovor. Potrudite se da taj problem poverenja rešite na vreme na miran način.

ZDRAVLJE: Reuma.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Ovaj vikend donosi vam specifičnu energiju nepredvidljivih preokreta. S jedne strane možete imati dobitke, dok, s druge strane, možete pretrpeti izdatke. Na situacije ćete reagovati više emotivno nego racionalno, pa bitne odluke ostavite za kasnije. Finansijska situacija se, uprkos svemu, poboljšava.

LJUBAV: Ovaj vikend može da vam donese nesporazume s partnerom, tako da ćete provesti jedan nestabilan period. Slobodnim Bikovima ova konstelacija donosi dobru priliku za vezu s osobom koja ih privlači na fizičkom planu.

ZDRAVLJE: Promenite režim ishrane.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Konjunkcija Urana i Meseca u vašem polju tajnih neprijatelja i nepredvidivih dešavanja donosi vam odluke zasnovane na emotivnom, a ne racionalnom nivou. S druge strane, nepovoljan aspekt Merkura i Saturna ukazuje na pogoršanje komunikacije s nadređenima.

LJUBAV: Blizanci mogu da očekuju period samopreispitivanja u odnosu s partnerom i potrebe za dubokom promenom. Vaš odnos je opterećen različitim načinom razmišljanja o bitnim životnim stvarima. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Pazite se virusa.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Nepovoljan period za pregovore i bitne odluke, budući da vam energija nepovoljnog aspekta Saturna i Merkura donosi pogoršanje komunikacije sa saradnicima. Posebno bi trebalo da se čuvate u razgovoru s nadređenima, ali i s kolegama jer bi se razgovor mogao pretvoriti u raspravu.

LJUBAV: Energija punog meseca u Biku je povoljna i deluje stabilizujuće, ali će konjunkcija s Uranom i ostali loši aspekti uneti element iznenađenja u vašu komunikaciju s partnerom. Pokušaj da obnovite vezu s osobom iz prošlosti neće biti uspešan.

ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Višestruki aspekti vam, s jedne strane, donose dobre vesti što se tiče unosne saradnje, ali s druge strane, odlaganja zbog smetnji u saobraćaju ili tehničkim poteškoćama. Nepovoljan aspekt Saturna i Merkura donosi nesporazume s kolegama, ali i s nadređenima.

LJUBAV: Sumnja partnera, kao i suprotstavljeni stavovi, mogu da obeleže vaš odnos. Međutim, uspećete da prevaziđete razlike i da počnete da se stabilizujete kroz iskren razgovor. Slobodni Lavovi mogu da se upuste u tajnu vezu s osobom koju znaju s posla.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Obazrivo upravljajte novcem i ne ulazite u rizične investicije, mogući su previdi i pogrešne procene poslovnih tokova. Nalazite se u osetljivom periodu što se tiče odnosa s nadređenima. Vaši zahtevi neće naići na dobar odziv. Očekuje vas dodatno potpisivanje ugovora.

LJUBAV: Zauzete Device prolaze kroz period analize njihove veze. Moguće su situacije u kojima će doći do neslaganja, a uzrok može biti razlika u planovima vezanim za raspolaganje kućnim budžetom. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma zanimljivog Bika ili Lava.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Nepovoljan aspekt Merkura i Saturna donosi vam pogoršanu komunikaciju s nadređenima. Oni mogu vršiti pritisak na vas što se tiče zacrtanih rezultata ili krajnjih rokova, ali ćete biti u situaciji da se suprotstavite. To vam može doneti trajnije zahlađenje.

LJUBAV: Pred vama je problematičan vikend u okviru porodičnih odnosa. Jedan stari problem može da se pojavi ponovo i to će morati da se reši po hitnom postupku. Slobodne Vage mogu da upoznaju privlačnu osobu preko posla, ali da zapravo uđu u tajnu vezu.

ZDRAVLJE: Prehlada.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Pun mesec u Biku donosi vam sklapanje unosne saradnje ili novi krug saradnika s kojima ćete uspeti da razvijete posao. Oprez u komunikaciji s nadređenima jer bi u ovom periodu stvari mogle krenuti kako ne bi trebalo. Moguća je reorganizacija u firmi, kao i promena u samom timu rukovodstva.

LJUBAV: Ovaj period vam donosi nezadovoljstvo vašom vezom. Spremni ste na krupne odluke ukoliko partner nešto suštinski ne promeni u ponašanju i navikama. Slobodne Škorpije mogu upoznati srodnu dušu preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Nervoza.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Ovaj vikend vam može doneti poteškoće ako se bavite trgovinom ili je vaš posao povezan sa saobraćajem. U tom slučaju, mogući su zastoji i odlaganja. Ukoliko ste nameravali da putujete u inostranstvo, taj plan će biti odložen za kasniji period.

LJUBAV: Ovaj period vam donosi poteškoće u komunikaciji sa članovima porodice. Neko od njih može da prolazi kroz problematičan period, tako da ćete biti u situaciji da pomognete savetom. Slobodni Strelčevi su spremni da načine korak i zbliže se s osobom koju su upoznali preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Prehlada.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Nepovoljan aspekt Saturna i Merkura donosi vam atmosferu poput hoda po žici u odnosu s kolegama i nadređenima. Pogrešna reč mogla bi da ima negativne posledice po vas. Situacija na poslu je veoma napeta i očekuju se velike promene u timu zaposlenih i sve je neizvesno.

LJUBAV: Jarčevi mogu imati kratkotrajne nesuglasice s partnerom i videti greške u njegovom ponašanju. Ovaj vikend će vam doneti otvoren razgovor s partnerom. Slobodne Jarčeve očekuje zanimljivo poznanstvo i sastanak sa jednom Devicom.

ZDRAVLJE: Bolovi u vratu.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Ovaj vikend nalaže oprez jer vam komunikacija s nadređenima i s kolegama neće biti uvek laka. Nepovoljan aspekt Saturna i Merkura pogoršaće međuljudske odnose na poslu, pa je neophodno da se držite po strani. Uprkos tome, na finansijskom planu beležite uspon.

LJUBAV: Vodolije tokom ovog vikenda mogu da imaju romantičan sastanak s osobom koju upoznaju preko društvenih mreža i da se tom prilikom desi da u toj osobi prepoznaju srodnu dušu. Zauzete Vodolije mogu prolaziti kroz krizu poverenja u odnosu s partnerom.

ZDRAVLJE: Nesanica.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Naoružajte se strpljenjem jer možete sklopiti odličan posao, ali da se početak rada na tom projektu pomeri za kasnije zbog vanrednog spleta okolnosti. Pred vama se zapravo otvaraju dve opcije, odnosno dva potencijalna izvora prihoda. Poslušajte članove svog tima što se tiče daljih poteza.

LJUBAV: Slobodne Ribe mogu da se oduševe osobom koju upoznaju na putovanju, ali da im posle teško padne veza na daljinu. Ribe koje su u vezi prolaze kroz krizu poverenja u odnosu s partnerom. Kao da se sve vreme odvija dvostruka igra.

ZDRAVLJE: Solidno.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim novinama

    Naslovna za 2. 12. 2020.