Dnevni horoskop za subotu, 24. 10. 2020.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Konjunkcija retrogradnog Merkura i Sunca u vašem polju prometa doprineće tome da načinite mudre poslovne poteze koji vam kasnije mogu doneti finansijski uspeh. Glavne teme biće finansije i planovi budućeg poslovanja u cilju ostvarenja dugoročnog poslovnog cilja.

LJUBAV: Ovo je period u kojem će vaša komunikacija s partnerom biti bolja, između vas će biti pojačane strasti i potrebe za nežnostima. Slobodni Ovnovi mogu da se upuste u vezu s veoma privlačnom osobom, ali će biti više reči o seksualnoj privlačnosti nego o emocijama.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Konjunkcija Sunca i retrogradnog Merkura u vašem polju komunikacije i saradnje doneće vam bitne susrete i dogovore, kao i obnavljanje stare saradnje. Povoljan aspekt Venere i Saturna pomoći će vam da se organizujete i povučete dobar potez.

LJUBAV: Povoljan aspekt Venere i Saturna uneće dobru energiju u vaš odnos s partnerom. Sada dolazi do stabilizacije, a bilo kakvo sporno pitanje rešavate razgovorom. U ovom periodu ćete se više posvetiti jedno drugom. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Solidno.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Konjunkcija Sunca i retrogradnog Merkura u vašem polju privatnog biznisa i poslovanja doprineće tome da razradite novi delokrug i obnovite saradnju s nekim starim saradnikom. U isti mah, povoljan aspekt Venere i Saturna doprineće tome da budete organizovaniji.

LJUBAV: Ovaj period će vam pružiti priliku da pronađete srodnu dušu, ali i da obnovite kontakt s nekom simpatijom iz prošlosti, a to može biti kroz slučajan susret. Oni koji su u vezi uspeće da prevaziđu raniji problem iskrenim razgovorom.

ZDRAVLJE: Nesanica.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Povoljan aspekt Venere i Saturna doprineće tome da poboljšate komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Poseban uspeh očekuje vas koji radite u kreativnim zanimanjima i u prosveti, a takođe postoji mogućnost da proširite krug saradnika. Uspeh vas očekuje kroz kreativna rešenja.

LJUBAV: Više ćete izlaziti i družiti se, pa ćete imati više prilike da sretnete srodnu osobu. Postoji velika mogućnost da kroz splet okolnosti susretnete bivšu ljubav i da obnovite vezu. Između vas će doći do obnavljanja starog žara.

ZDRAVLJE: Pazite se virusa.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Konjunkcija Sunca i retrogradnog Merkura dešava se u vašem polju završetaka, tako da možete nastaviti s radom na nekom projektu koji ste ranije započeli, pa prekinuli. Ovaj aspekt vam donosi važne vesti i sastanak sa saradnicima, a tom prilikom ćete dogovoriti detalje što se tiče finansija.

LJUBAV: Ovaj period je povoljan za vaš odnos s partnerom, tako da prolazite kroz stabilan period u kojem se vaša komunikacija poboljšava. Mnogo više vremena ćete biti zajedno i nadoknaditi onaj period kada ste bili zauzeti.

ZDRAVLJE: Prehlada.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Konjunkcija Sunca i retrogradnog Merkura doneće vam poslovno putovanje, nastavak ili obnavljanje nekog ugovora odranije. Očekuje vas uspeh kroz trgovinu ili uslužne delatnosti, ali će neki deo vašeg posla biti odložen za kasnije. Poseban uspeh očekuje vas u obrazovanju ili komunikaciji.

LJUBAV: Ovaj period može vam doneti otvorenije razgovore s partnerom. Poći će vam za rukom da usaglasite ranije razlike u stavovima, što će uticati na stabilizaciju. Slobodne Device mogu da upoznaju atraktivnu osobu na nekom kraćem putovanju.

ZDRAVLJE: Problemi sa metabolizmom.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Povoljan aspekt Venere i Saturna može vam doneti bolju organizovanost na poslu, kao i naklonost nadređenih i njihovu spremnost da vas podrže. Ukoliko imate nameru da započnete sopstveni biznis ili da promenite posao, ovaj period jeste idealan za taj poduhvat.

LJUBAV: Vaš odnos s partnerom povremeno trpi zbog njegove ljubomore, ali će, bez obzira na to, dobijati na kvalitetu. Poći će vam za rukom da pokrenete zajednički biznis ili sprovedete drugu vrstu poduhvata i rešite neko bitno egzistencijalno pitanje.

ZDRAVLJE: Solidno.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Konjunkcija Sunca i retrogradnog Merkura u vašem znaku će vam doneti uspeh kroz rad s klijentima, kao i u komunikaciji s vašim poslovnim partnerima i nadređenima. Slušajte intuiciju, koja će vas sada nepogrešivo voditi u dobrom pravcu poslovanja. Sada investirate na najmudriji način.

LJUBAV: Ovi dani su u znaku oživljavanja prošlosti, pa je moguć povratak bivše ljubavi. Škorpije koje su u vezi preispituju ponašanje partnera, kao i šta je to što uistinu osećaju jedno prema drugom. To je najbolji put za stabilizaciju.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Konjunkcija retrogradnog Merkura i Sunca u vašem 12. polju doneće vam tajne pregovore iza zatvorenih vrata. Uspećete da unapredite komunikaciju s kolegama i klijentima. Uspeh ćete postići kroz inventivna rešenja i pristup.

LJUBAV: Povoljan aspekt Venere i Saturna uneće veću harmoniju u vaš odnos s partnerom. Pred vama je stabilizacija, ali odnosi u porodici na momente mogu biti problematični. Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo i novi početak s veoma atraktivnom osobom na nekom putovanju.

ZDRAVLJE: Sklonost povredama.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Povoljan aspekt Saturna i Venere doneće vam uspeh kroz daleko bolju organizovanost u svemu. Uspeh možete postići u okviru menadžmenta i trgovine. Ovaj period vam donosi podršku nadređenih i uopšte uticajnih ljudi. Konjunkcija Merkura i Sunca ukazuje na nastavak saradnje ili produžetak ugovora.

LJUBAV: Ovaj period doneće vam poboljšanu komunikaciju s partnerom, pa ćete mnogo više vremena provesti u prisnijoj i lepšoj atmosferi. Poći će vam za rukom da ostvarite jedan zajednički poduhvat ili pokrenete biznis.

ZDRAVLJE: Bolovi u kolenima.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Konjunkcija retrogradnog Merkura i Sunca ukazuje na mogućnost obnavljanja neke saradnje. Tokom ovog perioda poći će vam za rukom da sprovedete neki originalni poslovni plan. Na taj način ćete ostvariti značajnu konkurentnu prednost. Uživate podršku uticajne osobe.

LJUBAV: Neko vaše prijateljstvo ili kolegijalan odnos može da preraste u ljubav ili možete obnoviti vezu s nekom osobom iz prošlosti. Ovo je uzbudljiv period koji vam donosi iznenadne susrete. Slobodne Vodolije očekuje zanimljivo poznanstvo preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Reuma.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Povoljan aspekt Saturna i Venere uticaće na vas tako što će unaprediti kvalitet komunikacije s poslovnim partnerima. Možete biti daleko organizovaniji i daleko brže postići dobre rezultate. Vaša saradnja sa saradnicima iz inostranstva može da bude u zastoju, ali kratkotrajnom.

LJUBAV: Povoljan aspekt Saturna i Venere doprineće stabilizaciji veze između vas i partnera. Oboje ste spremni na kompromise da biste bolje funkcionisali. Slobodne Ribe mogu da se zbliže s osobom koju znaju preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Prehlada.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim novinama

    Naslovna za 3. 12. 2020.