Dnevni horoskop za subotu, 26. 9. 2020.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Retrogradni Mars u vašem znaku kao da vas je postavio pred neki test, koji ste uspešno položili. Zahvaljujući improvizovanim rešenjima, uspešno ste prebrodili problematične situacije, a ovaj vikend vam donosi pozitivan ishod važnih pregovora.

LJUBAV: Zauzeti Ovnovi prolaze kroz turbulentan period s partnerom. Kao da se nakupilo mnogo neke nepravde i pogrešno shvaćenih reči među vama. Izlaz je da pronađete kompromisno rešenje. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Lava.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Prelazak Merkura u Škorpiju aktivira vaše polje komunikacija i javnosti, tako da vas očekuju intenzivni sastanci i pregovori, kao i istupanje u javnosti. Imaćete uspeha u javnim nastupima, ali ćete češće nalaziti na neistomišljenike nego što je to uobičajeno.

LJUBAV: Tokom ovog perioda poželećete da nešto promenite u vašem odnosu s partnerom. Više ćete se usredsrediti na to da provodite više vremena zajedno i da više izlazite. Bikovi koji su slobodni mogu da upoznaju srodnu dušu preko posla.

ZDRAVLJE: Variranje pritiska.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Nezaposlene Blizance čekaju veoma važne vesti i odluke da nađu posao u struci, a ovog puta neće izostati ni podrška uticajnih osoba. Planete su na vašoj strani da zauzmete novu poziciju. Blizanci koji imaju sopstveni biznis i koji rade u zdravstvu postići će zapažene rezultate.

LJUBAV: Vaš odnos s partnerom može da prolazi kroz test-fazu. Različito vidite bitna pitanja koja se tiču vaše budućnosti. Neko od vas će morati da popusti.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Ovaj period vam donosi mogućnost da obnovite saradnju, ali i da s nekim partnerima prestanete da sarađujete. Prelazak Merkura u znak Škorpije doneće vam uspešnu realizaciju originalne ideje i dobre rezultate u kreativnim zanimanjima. Finansijski povoljan period.

LJUBAV: Vaš odnos s partnerom prošao je kroz ozbiljne provere. Uspešno ste rešili problem, prevazišli sporna pitanja i sada sledi stabilizacija. Slobodne Rakove očekuje početak veze s osobom koja ih može zbuniti nedoslednim ponašanjem.

ZDRAVLJE: Probavne smetnje.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Ovaj period je povoljan za uspostavljanje nove saradnje i otvaranje nove perspektive. Prelazak Merkura u Škorpiju, u vaše polje završetaka, donosi vam pozitivnu energiju, koja će vam omogućiti da završite ono što ste započeli i ispoštujete zadate rokove.

LJUBAV: Slobodne Lavove očekuje buran period jer ćete imati više prilika da upoznate veoma kvalitetne osobe koje će vam se dopasti na različite načine, ali će vam jedna kontroverzna osoba u znaku Vage ili Vodolije posebno privući pažnju.

ZDRAVLJE: Aritmija.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Retrogradni Mars može da uspori tempo vašeg poslovanja jer boravi u Ovnu, vašem polju prometa. Stoga se vaš obim posla može nalaziti u nestabilnom periodu i prolaziti kroz veće oscilacije. U ovom periodu odluke donosite na timskom nivou.

LJUBAV: Provodite više kvalitetnog vremena s partnerom i to će vam pomoći da prevaziđete ranije probleme. Ovaj period će biti odlična prilika za vas da ispravite neke stare nepravde. Slobodne Device mogu započeti vezu s osobom koju znaju preko posla.

ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Prelazak Merkura u Škorpiju, vaše polja finansija, aktivira pitanja novca. Povremeni negativni aspekti s drugim planetama mogli su uzrokovati kratkotrajnu destabilizaciju, ali se sve brzo stabilizovalo. Ukoliko želite da pređete na drugu poziciju, u tome ćete imati podršku veoma uticajne osobe.

LJUBAV: Buran period i mnogo prilika za neobavezne avanture za slobodne Vage. Zauzete Vage ulaze u period rešavanja nekih bitnih zajedničkih problema i prelaze na sledeći, viši nivo kvaliteta u odnosu s partnerom.

ZDRAVLJE: Anksioznost.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Merkur je prešao u vaš znak, a to će vas učiniti racionalnijim u donošenju odluka. Sve posmatrate sa čisto praktične strane i savršeno procenjujete poslovne opcije. Ovaj period je dobar da započnete privatan biznis. Finansijska situacija se popravlja.

LJUBAV: U vaš život može iznenada da se vrati osoba koja vam je značila u prošlosti. Pa ipak, sada situacija izgleda drugačije i kao da niste spremni na stare kompromise. Nećete se tako lako odlučiti za tu opciju. Zauzete Škorpije mogu imati izlive ljubomore.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Povoljni aspekti Venere i Marsa u vatrenim znacima doneće vam dobre rezultate, ne samo u pregovorima oko novog posla nego i svega što se tiče saradnje s inostranstvom. Jedino što neki poslovi mogu biti odloženi. Ako planirate da pokrenete privatan biznis, ovo je odličan period za to.

LJUBAV: Kontroverzan period između vas i partnera. Dosta se razlikujete u stavovima, ali s vremena na vreme to potisnete u drugi plan. Slobodni Strelčevi upoznaće srodnu dušu preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Odlično.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Prelazak Merkura u Škorpiju aktivira vaše polje poslovne saradnje i saradnika, kao i organizacije u kojoj radite. To znači da ćete se više pozabaviti samom organizacijom posla, ali i strogim izborom tima sa kojim ćete poslovati. Pripazite se konkurencije.

LJUBAV: Možete da sretnete veoma atraktivnu osobu i da se prvo oduševite, ali da ubrzo utvrdite da vam nije toliko srodna po senzibilitetu. Postoji mogućnost da se razočarate. Zauzeti Jarčevi uspešno će sprovesti u delo veliki zajednički cilj.

ZDRAVLJE: Reuma.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Vodolije se nalaze u povoljnom periodu na poslovnom planu. Poseban uspeh ih očekuje u okviru trgovine, marketinga i kreativnih zanimanja. Pruža vam se prilika da značajno unapredite finansijsku situaciju. Pred vama je početak rada na novom projektu.

LJUBAV: Uspešno ćete prevazići jedan krupan problem u okviru porodičnih odnosa. Vaš odnos sa partnerom će se u velikoj meri poboljšati, kao i vaši porodični odnosi uopšte. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju srodnu dušu preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Prelazak Merkura u znak Škorpije aktivira vaše polje saradnje i putovanja u inostranstvo, kao i profesionalnog usavršavanja. Očekuje vas uspešan dogovor s inostranim saradnicima i uspeh kroz programe edukacije. Pa ipak obazrivo upravljajte novcem.

LJUBAV: Ovaj period može da vam donese nesporazume s partnerom. Nesuglasice mogu baciti senku na vaš odnos, pa će biti neophodni kompromisi s obe strane da se problem reši. Slobodne Ribe mogu da se upuste u vezu s osobom s kojom su bile u kolegijalnim odnosima.

ZDRAVLJE: Solidno.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim novinama

    Naslovna za 22. 10. 2020.