Dnevni horoskop za subotu, 19. 9. 2020.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Ovaj vikend može da obeleži privremeni zastoj u realizaciji vaših ranije zacrtanih planova. Uprkos tome, dobre rezultate postižete zahvaljujući efikasnosti na poslu, ali neće sve proteći tako glatko jer će vas pratiti zavist kolega. Poseban uspeh očekuje Ovnove koji vode sopstveni biznis.

LJUBAV: Nepovoljan aspekt Merkura i Plutona unosi osećaj nepoverenja i pokušaj kontrole između vas i partnera. Atmosfera s partnerom je puna erotskog naboja i magnetizma. Slobodne Ovnove očekuje sastanak s osobom koju znaju preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Odlično.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Retrogradni Mars u vašem polju tajni čini vas manje spremnim za rizične akcije. Delujete više defanzivno u planovima za razvoj poslovanja. Uprkos tome, bićete uspešni, posebno ako se bavite građevinom i nekretninama ili bi trebalo da rešite administrativna pitanja. Očekuje vas poslovno putovanje.

LJUBAV: Poći će vam za rukom da odete na zajedničko putovanje s partnerom, a to će u potpunosti obnoviti vaš odnos i vratiti vam romantiku. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo s osobom preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Bolovi u vratu.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Nepovoljan aspekt Merkura, vašeg vladara, i Plutona ukazuje na neku vrstu negativne autosugestije, kojoj ovih dana možete biti skloni. Neophodno je da zaustavite taj tok misli i fokusirate se na zadatke pred vama. Veoma je važno da svaki potez i odluku dobro analizirate kako ne biste napravili previd.

LJUBAV: Povoljan period za ljubav bez obzira na to da li ste u vezi ili tragate za srodnom dušom. Pa ipak, iako su emocije tu, komunikacija vam na momente može biti problematična. Ponekad ćete se osećati usamljenim u vezi.

ZDRAVLJE: Sklonost povredama.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Odlične rezultate ćete postići uz podršku veoma uticajne osobe. Predstoji vam rad na marketingu i prezentacijama posla. U ovom periodu možete postati veoma traženi u poslovnim krugovima i u radu s klijentima. Uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom, nekretninama ili uslužnim delatnostima.

LJUBAV: Poznanstvo s novom osobom ne teče baš tako glatko jer taman kad mislite da ste je upoznali, ona pokaže svoje novo lice. Sačekajte da vam vreme sve pokaže. Rakovi koji su u vezi imaju period kratkotrajnih nesporazuma s ukućanima.

ZDRAVLJE: Solidno.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Planete su vam u ovom periodu veoma naklonjene, tako da će vam mnogi poslovi, a posebno privatni biznis, lako poći za rukom. Očekuju vas novi izazovi u vidu promenljivih uslova poslovanja, pa zato pripremite rezervni plan. U ovom periodu možete preći na novo radno mesto.

LJUBAV: Zauzeti Lavovi u ovom periodu prolaze kroz stabilnu fazu. Rešili ste da se mnogo više posvetite partneru i to daje rezultate. Slobodne Lavove očekuje mnogo prilika za flert, ali će im jedna Vaga posebno privući pažnju. Ubrzo će uslediti sastanak.

ZDRAVLJE: Bol u leđima.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Retrogradni Mars u Ovnu sve vreme prolazi kroz vaše polje prometa, pa možete da očekujete da će na tom polju dinamika biti problematična i da ćete morati dobro da se pomučite da obezbedite optimalan obim posla. Ukoliko se bavite trgovinom, to ćete posebno osetiti.

LJUBAV: Problematičan period u vidu krize poverenja između vas i partnera. Odnosi s ukućanima mogli bi na momente da budu veoma naporni jer nijedna strana neće hteti da popusti. Slobodne Device mogu da obnove vezu s nekom osobom iz prošlosti. Nastavak ljubavne priče.

ZDRAVLJE: Anksioznost.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Retrogradni Mars u Ovnu, u vašem polju javnosti i poslovne komunikacije, ukazuje na to da će akcenat tokom ovog perioda biti na raščišćavanju odnosa sa problematičnim saradnicima jer za vreme ovakve konstelacije neki stari problem može kulminirati. Uspeh u uslužnim delatnostima.

LJUBAV: Slobodne Vage mogu se zaljubiti u osobu koja će ih oduševiti sposobnošću, statusom i lepim manirima. Ubrzo u njoj mogu prepoznati srodnu dušu, za kojom su oduvek tragale, pa veza može poprimiti tendenciju da postane ozbiljna.

ZDRAVLJE: Dobro.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Retrogradni Mars u Ovnu, vašem polju privatnog biznisa, doneće vam akcenat na dodatna prilagođavanja vanrednim spoljnim okolnostima da biste nastavili da poslujete kao pre. Pojačanu dinamiku posla možete očekivati ako se bavite uvozom i izvozom.

LJUBAV: Tema krize poverenja poput refrena pojavljuje se i truje odnos s partnerom. Bez obzira na to da li za to postoji realan razlog ili ne, povremeno i vi i vaš partner možete sumnjati u to. Očekuje vas period igre vruće-hladno, ali, na sreću, neće dugo trajati.

ZDRAVLJE: Nesanica.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Retrogradni Mars u Ovnu aktivira vaše polje kreativnosti, hobija i rada sa decom, pa zanimanja koja obuhvataju ove oblasti mogu imati drugačije uslove poslovanja i zahtevati dodatna prilagođavanja. Stabilizacija finansijske situacije. Uspeh u kreativnim zanimanjima, ali uz napore.

LJUBAV: Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju osobu koja će se u početku uklapati u njihove kriterijume, ali ubrzo mogu početi da uočavaju njene loše strane i shvatiti da ih jednostavno opterećuje. Zato je neophodno da zadrže realan pristup.

ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Uspešne rezultate mogu da očekuju Jarčevi koji se nalaze na visokim pozicijama ili žele da dobiju odgovorniju poziciju. Pa ipak, retrogradni Mars u Ovnu može doneti problem sa krajnjim rokovima, pa će to biti glavni izazov za vas. Veoma je važno da se pridržavate unapred zacrtanog radnog plana.

LJUBAV: Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko društvenih mreža ili na nekom putovanju. Svakodnevni susreti pokazaće da je privlačnost obostrana, pa ubrzo mogu krenuti sastanci i početak veze.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Retrogradni Mars u Ovnu u vašem polju komunikacije i saobraćaja ukazuje na potencijalne probleme ili sporiji tempo poslovanja ako se bavite tim oblastima. Neke planove ćete morati da odložite zbog spoljnih okolnosti i pomerite za drugi termin. Poštujte prioritete.

LJUBAV: Vodolije koje su u vezi mogu da prolaze kroz fazu krize poverenja i ljubomornih scena. Otvoreni razgovor daće rezultat i kvalitet odnosa ubrzo će se popraviti. Slobodnim Vodolijama predstoji poznanstvo sa zanimljivom osobom preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Više se krećite.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Retrogradni Mars u Ovnu boravi u vašem polju novca i doneće vam dosta zastoja i prepreka jer se može dešavati da vam neki novac kasni i da zbog toga nemate dovoljno sredstava za dalji obrt u poslovanju. Mlad mesec u Devici protekle nedelje najavio vam je početak neke nove saradnje i finansijski napredak.

LJUBAV: Vaš odnos s partnerom biće ispunjen ljubavlju i razumevanjem. Među vama postoje uzajamna podrška i poverenje. Slobodne Ribe mogu da upoznaju izuzetno privlačnu osobu preko društvenih mreža ili na putovanjima.

ZDRAVLJE: Nervoza.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim novinama

    Naslovna za 21. 10. 2020.