Dnevni horoskop za subotu, 11. 7. 2020.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Povoljan aspekt Sunca i Neptuna doneće vam uspešan završetak rada na nekom složenom zadatku ili projektu. Razvoj situacije, međutim, u okviru vašeg odnosa sa nadređenima zahtevaće dosta prilagođavanja. Biće neophodno da se odbranite od pritiska krajnjeg roka za sledeći projekat.

LJUBAV: Ovaj period obeležiće početak nove veze za Ovnove koji su slobodni. Tu osobu možete upoznati preko društvenih mreža. Ipak, moguće je da ćete imati prevelika očekivanja i da se u jednom trenutku možete osetiti izneverenima.

ZDRAVLJE: Variranje pritiska.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Merkur kreće direktno 12. jula, što će vam u velikoj meri olakšati komunikaciju sa saradnicima, ali i pokrenuti finansije. Izazov za ovaj period sastojaće se u tome da prebrodite neke poteškoće u vezi sa kašnjenjem novca ili jednostavno smanjenim prometom.

LJUBAV: Kao i uvek, budite direktni u odnosu s partnerom. Otvoreno mu recite šta je to što vam smeta. U suprotnom, vrlo lako bi moglo da dođe do distanciranja. Otvorenim razgovorom možete sve sprečiti. Slobodnim Bikovima predstoji strastvena avantura.

ZDRAVLJE: Osetljivost grla.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Retrogradni Merkur je sve vreme boravio u vašem polju finansija, a nedavni kvadrat, nepovoljan aspekt s Merkurom, mogao je doneti poteškoće u komunikaciji i nepredviđene troškove. Tokom vikenda, kad Merkur krene direktno, vaši finansijski problemi počeće da se rešavaju.

LJUBAV: Ovaj vikend donosi ostvarenje zajedničkog plana, što će vas ispuniti zadovoljstvom. Ovo će biti harmoničan period između vas i partnera kada ćete uživati u lepim trenucima i u nekom putovanju. Slobodne Blizance očekuje avantura sa jednom Vodolijom.

ZDRAVLJE: Nesanica.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Nepovoljan aspekt Merkura i Marsa mogao vam je doneti poteškoće u odnosu s nekim kolegama ili nadređenima, pa čak i prekid neke saradnje. Prelazak Merkura na direktno kretanje ukazaće na prevazilaženje nekog problema u komunikaciji i nastavak realizacije plana od ranije. Možete prekinuti jednu i početi drugu saradnju.

LJUBAV: U ovom periodu vas očekuje rasprava s partnerom. Negativan komentar od partnera na račun vašeg ponašanja može da uzrokuje burnu reakciju s vaše strane, pa reč po reč, može doći do veće svađe.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Ovaj period donosi vam specifičan splet okolnosti zbog kojih ćete morati da improvizujete rešenje. Glavnu poteškoću predstavlja zastoj u okviru poslovanja s inostranstvom. U okviru tog odnosa biće neophodno dosta strpljenja i dobra taktika.

LJUBAV: Pred vama se otvara nova perspektiva, početak nečeg novog, i to sa jednom pomalo misterioznom osobom koja će vas veoma zaintrigirati. Očekuju vas veoma lepi i zanimljivi susreti. Međutim, realno procenite situaciju da se kasnije ne biste razočarali.

ZDRAVLJE: Variranje pritiska.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Nepovoljan aspekt Merkura i Marsa ostaviće traga na vaše odnose s nekim kolegama koji nakon konfliktnih situacija više nikad neće biti isti. To vam je moglo doneti i kašnjenje nekog novca, ali upravo 12. jula, s direktnim kretanjem Merkura, stvari će početi da se odvijaju u skladu s očekivanjima.

LJUBAV: Slobodne Device mogu se zaljubiti u osobu koja je nepristupačna ili nije slobodna. Device koje su u vezi mogu zajedno s partnerom da prevaziđu neki problem u vezi ili porodični problem koji ih je dugo mučio.

ZDRAVLJE: Probavne smetnje.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: U ovom periodu možete trpeti dosta pritisaka na poslu, i to posebno od nadređenih. Neophodno je da pokažete strpljenje i da primenite dobru taktiku da biste izdržali takav tempo rada. Ako planirate novo radno mesto, dobićete dobru poslovnu ponudu koja će vam omogućiti finansijski napredak.

LJUBAV: Ovo je vikend koji može da bude veoma turbulentan u odnosu s partnerom, budući da su moguće ljubomorne scene. Dugo ste prećutkivali neke njegove ispade i to sada u ovom periodu može da kulminira.

ZDRAVLJE: Zadržavanje tečnosti u organizmu.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Neočekivan splet okolnosti mogao je iskomplikovati i obustaviti sprovođenje plana u vezi sa putovanjima i saradnjom s inostranstvom. Problem se mogao javiti i u odnosu s vašim klijentima ili mušterijama, tako da ste improvizovali rešenje. Direktno kretanje Merkura doneće vam bolju finansijsku situaciju.

LJUBAV: Slobodne Škorpije očekuje početak nove ljubavne veze s osobom koju mogu da upoznaju preko društvenih mreža. Očekuju vas lepi ljubavni sastanci. Škorpije koje su u vezi trebalo bi da se čuvaju ljubomornih scena.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Ovaj period vam donosi uspeh u poslu s inostranstvom. Neko ranije odloženo putovanje sada ćete konačno moći da sprovedete u delo, a tom prilikom ćete proširiti krug poslovnih saradnika. Nakon toga će uslediti povećan obim posla. Poseban uspeh očekuje Strelčeve koji se bave trgovinom ili sarađuju sa stranom firmom.

LJUBAV: Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo s veoma atraktivnom osobom s kojom se mogu upoznati preko posla, ali savet je da zadržite realan pristup da se ne biste razočarali. Strelčeve koji su u vezi očekuje lep period.

ZDRAVLJE: Solidno.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Glavni izazov je da prevaziđete poteškoće u okviru vanrednog spleta okolnosti kada ćete morati da radite pod otežanim okolnostima i sa smanjenim kapacitetima u najširem smislu te reči. Problematični međuljudski odnosi mogu vam zadavati glavobolju.

LJUBAV: Povratak Saturna u vaš znak najavljuje vam pojavu nekog starog problema u odnosu s partnerom ili nekim članom porodice. Danas možete efikasno prevazići neko sporno pitanje ili situaciju nekoga od njih. Slobodne Jarčeve očekuje romantičan izlazak s bivšom simpatijom.

ZDRAVLJE: Dobro.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Direktno kretanje Merkura od 12. jula kod vas će doneti unapređenje kvaliteta komunikacije s kolegama i nadređenima. Neka dugovanja ćete uspeti da izmirite, a novac će vam se duže zadržavati u džepu. Imate kolege koje vam nisu blagonaklone jer grade rivalski odnos s vama.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko društvenih mreža, ali ima dosta toga što ne znate o njoj, tako da ne znate na čemu ste. Bolje je da sačekate da vam vreme pokaže i upotpuni sliku o toj osobi da se posle ne biste razočarali.

ZDRAVLJE: Više se krećite.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: U ovom periodu dolazi do deblokade vaših finansijskih sredstava. To vam može uliti dodatni entuzijazam, tako da se upustite u veća ulaganja oko nekog projekta. Uprkos ranijem zastoju i odlaganju u radu na nekom projektu, imaćete mnogo razloga da budete zadovoljni sobom.

LJUBAV: Ribe koje su na početku veze mogu imati period distanciranja od partnera jer njegovo ponašanje mogu oceniti kao čudno i protivrečno. Može biti reči o kratkotrajnoj krizi, kakva se dešava na početku veze, a koju će brzo prevazići.

ZDRAVLJE: Počnite s rekreacijom.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 13. 8. 2020.