Dnevni horoskop za subotu, 4. 7. 2020.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Period vam donosi važne poslovne poteze, a budući da Mars boravi u vašem znaku, imaćete dovoljno energije i inicijative da sprovedete jednu veliku ideju. Akcenat je na dobrom planu i izboru pravih ljudi za vaš tim. Možete obnoviti jednu staru saradnju i potpisati važan dokument.

LJUBAV: Povoljan period za romantične trenutke sa partnerom. Slobodni Ovnovi imaće priliku da upoznaju veoma privlačnu osobu preko društvenih mreža. Ubrzo slede susreti i početak veze. S vremenom ćete biti sigurni da je ta osoba prava za vas.

ZDRAVLJE: Nesanica.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Konjunkcija retrogradnog Merkura i Sunca u vašem polju komunikacije i saobraćaja doneće vam mnogo sastanaka i kraćih putovanja, ali i pomeranja u nekim planovima. To odlaganje neće se loše odraziti na vaše ukupne rezultate. Čak i vi ćete biti spremni na rizik u jednoj investiciji, ali će to uroditi plodom.

LJUBAV: Oprez u ophođenju s partnerom. Previše ste obuzeti poslovnim obavezama, a to partner može shvatiti kao znak da se distancirate od njega. Nemojte dopustiti da nesporazum doprinese njegovom osećaju odbačenosti.

ZDRAVLJE: Nesanica.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Konjunkcija retrogradnog Merkura i Sunca u vašem polju finansija odraziće se na vas na nešto dugoročnijem nivou, pa iako je egzaktan aspekt prošao, posledice možete osećati još neko vreme. Osmislićete odličan plan, a zahvaljujući tome, odabrati najbolju opciju za buduće radno mesto.

LJUBAV: Vaša ljubavna scena dosta je komplikovana. Slobodni Blizanci mogu očekivati dilemu. Dve osobe vam se dopadaju, ali na različite načine. Blizanci koji su u vezi osetiće zasićenje sa partnerom, kao i potrebu za uzbuđenjima.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Uživate podršku jedne vrlo uticajne osobe i to će vam doneti povoljne uslove da počnete da radite na boljem mestu. U tom poslu će doći do izražaja vaš osećaj za organizaciju i talenat da predvodite druge. Možete dobiti fond za početak biznisa.

LJUBAV: Negativne reči vašeg partnera jednostavno su vas izbacile iz takta. Ovaj vikend ima naboj negativne energije ukoliko se budete latili osetljivih tema. Od sitnice se može stvoriti gomila negativnih komentara, pa je bolje da neke stvari i vaše tabu teme prećutite.

ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Prelazak retrogradnog Saturna u vaše polje privatnog biznisa može da ukaže na potrebu da prvo neke zakonske ili administrativne stvari morate da regulišete da biste mogli da nastavite da radite i to u najkraćem mogućem roku. Najbolje rešenje za vas je da pripremite rezervni plan.

LJUBAV: Slobodni Lavovi počeće da se viđaju s veoma privlačnom osobom, ali mogu biti zbunjeni njenim nedoslednim ponašanjem. To može biti pravi uzrok pomešanih osećanja. Sačekajte malo, vreme će vam najbolje pokazati ko je ko.

ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Ne ulazite u rizike i pripremite rezervni plan, za svaki slučaj. Mogući su problemi i rasprava na vašem radnom mestu. Postoji mogućnost velike promene u dosadašnjem načinu rada, a to za sobom može povući dodatne preokrete u organizaciji.

LJUBAV: Primećujete promene kod partnera - uloge u vašoj vezi kao da se menjaju ili mešanje nekih osoba sa strane može biti uzrok turbulencije. Kao da su vas neke situacije izbacile iz ravnoteže, pa se pripazite da ne prenaglite u reakcijama prema partneru i da ne kažete nešto što zapravo ne mislite.

ZDRAVLJE: Dobro.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Period neizvesnosti u vašem radnom okruženju i uvođenje novih elemenata u način poslovanja. Promene mogu doneti čitav niz izmena u strukturi zaposlenih. Zadržite diplomatski stav i ne izjašnjavajte se povodom turbulentnih zbivanja ili novih zaposlenih.

LJUBAV: Vaš odnos s partnerom ne odvija se u skladu s vašim očekivanjima, a neki njegovi komentari mogu vas izbaciti iz takta. Taman ste pomislili da je sve u redu, a on u ponašanju ispoljava sve, od sumnje do ljubomore. Uprkos realno iritantnoj situaciji, pokažite spremnost na razgovor.

ZDRAVLJE: Nesanica.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Odlaganje nekog puta i promena u ranije zacrtanim planovima. Postoji mogućnost da pretrpite gubitke ukoliko budete požurili s nekim potezima.

Moguća je promena nekih regulativa što se tiče inostranstva, pa bi poslovi mogli biti odloženi.

LJUBAV: Na ljubavnom planu može doći do turbulencije. Moguće su ljubomorne scene. Partner može posumnjati u istinitost vaših reči. To, sa druge strane, u vama može izazvati ljutnju. Jednom rečju, burna rasprava na pomolu. Bolje da se ne upuštate u raspravu.

ZDRAVLJE: Smanjena tolerancija na stres.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Ovaj period vam donosi priliku da ostvarite veliku zaradu, ali se posao može odvijati s povremenim prekidima i odlaganjima zbog zakonskih regulativa vezanih za inostranstvo. Uprkos tome, vi ćete biti zadovoljni konačnim ishodom i finansijskom situacijom.

LJUBAV: Nedavno započeto poznanstvo lako bi moglo da se pretvori u nešto što prevazilazi vaša očekivanja. Postoji mogućnost da je neko ko je zauzet spreman da prekine vezu u kojoj je trenutno usled neodoljive privlačnosti i emocija koje iz dana u dan oseća sve jače prema vama.

ZDRAVLJE: Dobro.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Ukoliko imate u planu da uđete u rizičnu investiciju, sačekajte malo i još jednom o svemu dobro promislite. Postoji mogućnost da vam se na poslu pojave neočekivane prepreke, posebno ako sarađujete s inostranstvom i ako želite da uložite više novca. Bolje je da se strpite.

LJUBAV: Niste sigurni da li ste postupili dobro što ste prvi inicirali razgovor na temu zajedničke budućnosti, ali to ste učinili jer imate osećaj da se partner promenio u neku osobu koju zapravo ne poznajete. Zabrinjava vas distanca.

ZDRAVLJE: Pad koncentracije, oprez u vožnji.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Saturn se vratio u znak Jarca u vaše 12. polje, koje se odnosi na stvari koje ne možete kontrolisati, tajne i skrivene neprijatelje. Neke zakonske regulative mogu vam doneti prepreke u poslovanju ili doprineti tome da poslujete pod otežanim okolnostima. Krupne odluke ostavite za kasnije.

LJUBAV: Vaša otvorenost i iskrenost prema partneru pokazuje dobre rezultate. Opušteni ste i uživate u lepom odnosu s partnerom, okruženi atmosferom ljubavi i međusobnog poverenja. Slobodni mogu upoznati srodnu dušu preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Dobro.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Ovaj vikend donosi vam vreme za analizu prethodne nedelje i bićete zadovoljni rezultatima. Pa ipak, pripremite rezervni plan za narednu nedelju jer neke promene u opštoj klimi vašeg poslovanja mogu iziskivati posebne mere i dodatno prilagođavanje.

LJUBAV: Slobodne Ribe će imati priliku za novo zanimljivo poznanstvo, ali bi ipak trebalo da zauzmu racionalniji stav da se ne bi kasnije razočarale. Skloni ste idealizaciji, pa vam se od nekih osoba može jednostavno učiniti da su bolje nego što zaista jesu.

ZDRAVLJE: Razdražljivost i nesanica.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 8. 8. 2020.