Dnevni horoskop za subotu, 23. 5. 2020.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Nepovoljan aspekt Venere i Neptuna mogao je da dovede do pogrešne procene nekog saradnika ili poslovnog poduhvata. Važno je da dobro proverite sva prethodna poslovanja vaših kolega. Veliki broj planeta u vašem polju komunikacija staviće akcenat na sastanke i kraća putovanja.

LJUBAV: Period u kojem slobodni Ovnovi mogu upoznati zanimljivu osobu na putovanjima i započeti vezu. Između vas će se s vremenom razviti prava ljubavna idila. Slobodne Ovnove očekuje susret s jednim fatalnim Blizancem u ovom periodu.

ZDRAVLJE: Promenite režim ishrane.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju finansija doneće vam bitna dešavanja, značajne investicije koje će se potom isplatiti na dugoročnom nivou. Konjunkcija Merkura i retrogradne Venere i mlad mesec u Blizancima donose vam novi početak i pojačanu dinamiku priliva novca.

LJUBAV: Postoji mogućnost da između vas i partnera dođe do krize poverenja, budući da nemate mnogo slobodnog vremena. Dajte sve od sebe da tu krizu prevaziđete, inače sledi dalje udaljavanje. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Nervoza.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem znaku pridodaje značaj vašim odlukama i potezima u ovom periodu. Sve dobija na dugoročnom značaju. Uspeh vas očekuje kroz profesionalno usavršavanje i na ispitima. Oblast komunikacija i rada sa klijentima beleži uspon u rezultatima.

LJUBAV: Nezadovoljni ste partnerom i rečima koje vam je uputio. Potrudićete se da to uspešno prevaziđete razgovorom, ali se vaš nesporazum može produbiti i ostaviti vas u lošem raspoloženju. Nalazite se na prekretnici i važno je da poslušate svoju intuiciju.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju tajni stavlja naglasak na sastanke iza zatvorenih vrata i tajne planove kojima želite da iznenadite konkurenciju. Poseban uspeh očekuje Rakove koji rade sa klijentima, a takođe postoji mogućnost da naiđete na odličan prijem od publike.

LJUBAV: Obnavljanje veze sa starom ljubavi. Uprkos dilemi da li da to učinite, splet okolnosti će vam ići naruku i nećete se pokajati. Obnoviće se stari žar između vas. Rakovi koji su u vezi prevazići će nesuglasice što se tiče novca.

ZDRAVLJE: Variranje pritiska.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju saradnje i organizacije u kojoj radite ukazuje na početak novog poglavlja i reorganizaciju koja će vam doneti veću efikasnost i bolje rezultate poslovanja. Vaša intuicija će biti izoštrena, tako da ćete investirati u dobar posao koji će vam doneti dobitak.

LJUBAV: Ovaj period je povoljan za stabilizaciju između vas i partnera. Provodićete mnogo više vremena zajedno i tako nadoknaditi ono što ste propustili. Slobodnim Lavovima predstoji zbližavanje s osobom s kojom su bili više prijatelj.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Ovaj period Devicama donosi uspeh u karijeri, kao i bitne odluke sa dugoročnim posledicama. Poseban uspeh očekuje Device koje rade sa klijentima, koje se bave ulepšavanjem ili rade u okviru trgovine. U ovom periodu očekuje vas važan poslovni sastanak.

LJUBAV: Ovaj period može vam doneti povremene nesuglasice s partnerom i to oko zajedničkog ulaganja novca. Da biste usaglasili stavove, jedna strana će morati da pristane na kompromisno rešenje. Slobodnim Devicama uskoro će krenuti novo ljubavno poglavlje.

ZDRAVLJE: Nervoza stomaka.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Ovaj period je povoljan za to da pređete na novo radno mesto ili od nadređenih zatražite bolje uslove na poslu ili povišicu. Ova konstelacija u vašem polju profesionalnog usavršavanja daje vam šansu da započnete nešto što nikada ranije niste.

LJUBAV: Skrenuli ste partneru pažnju da vas vređaju njegovi nastupi ljubomore. Niste vi krivi što ste tako primećeni na svakom koraku. Čvrsto ste rešili da nepoverenje ne tolerišete više. Poći će vam za rukom da pronađete kompromisno rešenje i da oslabi negativan naboj među vama.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju prometa donosi vam povećan obim posla i unapređenje finansijske situacije. Neočekivan poziv od bivših saradnika i osećaj za pravac daljeg poslovanja omogući će vam da konsolidujete poziciju i finansije.

LJUBAV: Ušli ste u fazu samopreispitivanja što se tiče vaših osećanja prema partneru i vaše trenutne situacije i šta uistinu osećate jedno prema drugome. Nije bitno što se radi o tajnoj vezi, vama su važna osećanja. Promenljivost raspoloženja može da doprinese čestim razmiricama.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju komunikacije doneće dobre rezultate na sastancima. Proširićete krug saradnika. Možete započeti novu saradnju i poboljšati komunikaciju sa kolegama, ali pazite se da u dogovorima s potpuno novim saradnicima ne dođe do nesporazuma.

LJUBAV: Ovaj period donosi vam novo poglavlje ili nastavak veze sa bivšom ljubavi. Preispitujete svoja osećanja prema partneru, svesni ste da su i dalje veoma jaka. Nedefinisani i komplikovani odnosi sada će postati kvalitetniji kroz otvoreniju komunikaciju.

ZDRAVLJE: Nervoza.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju privatnog biznisa doneće vam odlične rezultate, tako da ćete biti zadovoljni ostvarenim prihodom. Povoljan period da primenite svoje originalne ideje u poslovanju. Ovaj period doneće vam reorganizaciju i savršen sistem rada.

LJUBAV: Veoma ozbiljno shvatate svaki, pa i najmanji problem između vas i partnera. Ozbiljno ćete se posvetiti njegovom rešavanju, a to će doprineti poboljšanom kvalitetu vaše veze. Poći će vam za rukom da kroz zajednički dogovor ostvarite jedan veliki poduhvat.

ZDRAVLJE: Reumatske tegobe.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Razvijate svoje kreativne potencijale. Uspeh ćete postići u kreativnim zanimanjima, u radu s decom i u prosveti. Nove metode vam nimalo ne smetaju i savršeno funkcionišete u novim uslovima. Jedan projekat na kojem ste radili, pa prekinuli sada će zaživeti, i to uz podršku nekih uticajnih osoba.

LJUBAV: Imate dilemu na ljubavnom planu. Osoba koja vam se dugo dopada ponaša se nedosledno. Povremeno vam se javi, pa nestane, da bi se potom opet javila kao da ništa nije bilo. Ne znate na čemu ste. Otvoreno porazgovarajte.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju završetaka uticaće na vaš posao tako što će staviti akcenat na završetak rada na zadacima i projektima. Završićete rad na teškom radnom zadatku ili projektu, što će vam doneti finansijski dobitak, ali i pohvale od saradnika.

LJUBAV: Imate osećaj da vas partner s vremena na vreme ne razume ili ne želi da vas razume. Uprkos tome, potrudićete se da usaglasite različite stavove u pogledu bitnih stvari, a s vremenom se vaše razlike mogu dovesti na razumnu meru. Prevazići ćete ranije probleme.

ZDRAVLJE: Dobro.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 27. 7. 2021.