SJAJNE VESTI! OVOJ GRUPI GRAĐANA SLEDI 35.000 DINARA: Ako ispunjavate ove uslove, evo kako do prijave!

Autor:

Biznis

18.06.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uslovi su krajnje prosti...

SJAJNE VESTI! OVOJ GRUPI GRAĐANA SLEDI 35.000 DINARA: Ako ispunjavate ove uslove, evo kako do prijave!

Foto: shutterstock

Ministarstvo odbrane raspisalo je konkurs za dodelu 43 učeničke stipendije za školsku 2024/25. godinu. Na konkurs se mogu prijaviti dečaci i devojčice koji pohađaju treću ili četvrtu godinu srednjih medicinskih škola čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili lokalna samouprava.

Uslovi za Dodelu Stipendija

Stipendije u iznosu od 30.000 do 35.000 dinara mesečno namenjene su učenicima koji svake školske godine postižu najmanje vrlo dobar uspeh u učenju i odličan uspeh u vladanju. Ove stipendije su dostupne za sledeće obrazovne profile: medicinski tehničar – opšti smer, laboratorijski tehničar, farmaceutski tehničar i zdravstveni negovatelj.

Zapošljavanje Nakon Završetka Školovanja

Po završetku srednje škole, stipendisti će biti primljeni u radni odnos kao civilna lica u Beogradu. Učenici koji su pohađali četvorogodišnje školovanje pre stupanja u radni odnos obaviće pripravnički staž i polagati državni stručni ispit.

Rok za Prijavu

Rok za prijavu na konkurs je do 30. septembra ove godine, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Podsećamo, u poslednje vreme, sve više Beograđana postaje žrtva neovlašćenog skidanja novca sa kreditnih kartica. Nedavno je jedan 42-godišnji Beograđanin doživeo neprijatno iznenađenje tokom noćne smene na poslu, kada je primio tri poruke u razmaku od nekoliko minuta, obaveštavajući ga o transakcijama ukupne vrednosti 174,04 evra. Nakon reklamacije, banka je izvršila povraćaj sredstava u skladu sa zakonom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading