Luna Đogani u suzama zbog Slobe: Videla je snimak njegove prevare i zanemela!

Autor:

Zadruga

19.10.2018

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija je odlučila da iznenadi Lunu i otkrije joj veliku tajnu. Naime, njoj je pušten snimak kada je u Rajskom vrtu pričala sa Drvetom mudrosti iza kog je bio Sloba Radanović, a da ona to nije ni znala... i to baš na dan kada su njih dvoje započeli svoju vezu u prvoj sezoni rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Kada je Luna otkrila ovu tajnu nije mogla da veruje. Gledala je nemo a onda se pojavio osmeh na licu i seta u očima, a zatim je počela da plače.

U tom razgovoru ona je tražila od Drveta da čuje pesmu "Samo se noćas pojavi" koju je posvetila Slobi, što joj je i ispunjeno. Kada je to ponovo videla, Luna je počela da se guši u suzama.

- Užasno se osećam! Tada sam primetila da je Drvetu čudan glas, nekako presečen i osetila sam kao da neko drugi priča sa mnom, ali nisam to komentarisala. Nisam ni slutila da je on, užaš! Mene to boli! Nisam ni slutila da je on iza i da je pristao na to. Samo mi je još gore - rekla je Luna nakon snimka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljuba

19.10.2018 10:36

Place a nema suza. Presusila.

Odgovori 20 4