Marko pobegao u "Zadrugu" od zatvora!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković, koji je pre sedam godina ispred jednog splava u Beogradu pretukao policajca, pobegao je u rijaliti "Zadruga 2" kako bi izbegao izricanje presude.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Za novembar mu zakazano ročište... Marko Miljković

Kako Rijaliti saznaje, Miljkoviću je za novembar zakazano poslednje ročište, na kojem će biti izrečena kaznena mera za napad na službeno lice te je, u želji da izbegne rešetke, ušao u rijaliti.

Zadrugaru zbog prebijanja policajca preti robija od 3 do pet godina, a kako bi izbegao izricanje presude, ušao je u rijaliti

- Marko je pre sedam godina prebio policajca dok je obavljao službenu dužnost. On je bio u noćnom provodu sa društvom, kad je prilično popio i kada su krenuli kući, na parkingu su ometali javni red i mir. Policajac im je prišao i zamolio za legitimaciju, na šta je Marko počeo da ga vređa i unosi mu se u facu. Kada je policajac izvadio lisice da ga privede, Miljković je nasrnuo na njega - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Foto: Republika
Zbog alkohola napao policajca... Miljković

- Protiv njega je nakon ovog incidenta podignuta krivična prijava, a suđenje traje već sedam godina. Svaki put kada dođe do poslednjeg ročišta Marko uđe u rijaliti i postupak bude produžen. On tako postupa po savetu advokata, koji se nada da će slučaj da zastari, ali ovaj put neće biti odlaganja. Sudija je bio izričit, ukoliko se Marko ne pojavi na izricanju presude, po njega će doći policija u rijaliti - završava priču izvor.

Suđenje traje već sedam godina, a Marko se nada da će nakon brojnih odlaganja slučaj da zastari

Kako dalje saznajemo, Miljković se ipak nada da pravosuđe neće raspisati poternicu za njim, a sa produkcijom se dogovorio da ukoliko dođe do toga da ga policija traži, da ga mirno izvedu, jer ne želi da pravi dodatni cirkus.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Miljkovića na broj poznat redakciji, koji je ostavio bliskom prijatelju u spoljnom svetu, ali se do zaključenja broja niko nije javljao na telefon. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading