Stanija proterana iz Amerike!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Staniji Dobrojević zabranjen je ulazak u Ameriku. Kako Rijaliti dodatak saznaje, učesnica "Zadruge 2" nalazi se na crnoj listi u Sjedinjenim Američkim Državama zbog toga što je na teritoriji te zemlje radila bez radne dozvole.

RepublikaFoto: Prntscrin
Stanija Dobrojević

Prema tvrdnjama upućenog izvora bliskog starleti, Staniji su glave došla hvalisanja u medijima i intervjui u kojima je tvrdila kako dobro zarađuje u kazinu, nakon čega je inspekcija rada uhvatila na delu.

- Stanija je sve vreme u Americi radila na crno. To joj je polazilo za rukom zato što u kazinu nije radila kao krupije, nego kao animir dama mušterijama čija obaveza je bila da se elegantno obuče i zabavlja goste dok igraju. Baš zbog toalete često je izmicala inspekciji budući da se, kada dođu, predstavljala kao gošća, a ne zaposlena. Inspektori su je po nalogu tražili uglavnom nakon intervjua u kojima je pričala kako odlično zarađuje. Jednom prilikom je izdao kolega koji nije imao pojma da Stanija radi na crno - govori dobro obavešteni izvor i otkriva kako je Stanija uhvaćena na delu.

U kazinu nije radila kao krupije, nego kao animir dama, čija je obaveza bila da se elegantno obuče i zabavlja goste

- Inspektor je odmah sproveo do stanice gde su joj zaplenili putne isprave. Istog dana napisana je prijava i Stanija je završila na sudu. Tokom trajanja sudskog procesa Stanija nije smela da pomisli da radi i sve vreme je trošila ušteđevinu. Pravi pakao nastupio je kada je stigla sudska presuda da državi mora da isplati 100.000 dolara u roku od 15 dana. Tada je Stanija izvadila bukvalno sve što je imala i još je pozajmila novac kako bi platila kaznu - završava priču izvor.

Prema tvrdnjama izvora, Dobrojevićeva je nakon što je platila kaznu proterana iz SAD i dobila je zabranu ulaska. Kako bi izašla iz finansijskih problema i vratila dugove, a sačuvala stan od prodaje, jedini izlaz joj je bio da prihvati poziv i uđe u "Zadrugu 2". Ona je Velikom Šefu tražila iznos kojim bi pokrila sve dugove i zaradila toliko da može da preživi dok ne pokrene neki posao koji će joj, prema očekivanjima, doneti reklama u rijalitiju.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Stanijinu mamu na broj njene ćerke, ali do zaključenja Rijaliti dodatka nije bila dostupna na broj poznat redakciji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neda

27.09.2018 06:38

Nema je na crnoj listi.