Mina odrastala u hraniteljskoj porodici!

Autor:

Zadruga

25.09.2018

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški, koja se trenutno nalazi u rijalitiju "Zadruga 2", imala je traumatičan period u detinjstvu. Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, rijaliti-učesnicu je majka Ivana Vrbaški poslala u hraniteljsku porodicu zato što nije mogla da brine o njoj zbog posla kojim se bavila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški

Socijalna služba smestila je Minu u dom kod mladog bračnog para u Sremskoj Kamenici.

- Mina je imala 10 godina kada ju je mama poslala u hraniteljsku porodicu. Ona nije mogla da vodi računa o Mini pošto je mnogo radila i često nije bila kod kuće, a Mina je ulazila u pubertet i zahtevala je pažnju. Po Inđiji se pričalo kako je Ivana neodgovorna, da ne dolazi kući po dva dana, pa da Mina vodi računa sama o sebi. Neki su čak i prijavljivali Centru za socijalni rad njihov slučaj, zbog čega je Ivana pozivana na razgovore - govori dobro obavešten izvor i dodaje kako se ona, uvidevši da ne može sama da vodi računa o ćerki, ipak obratila nadležnima za pomoć.

Ivana nije mogla da vodi računa o ćerki pošto često nije bila kod kuće, zbog čega su je komšije prijavljivale

- Minu je na kraju smestila u hraniteljsku porodicu kod jednog mladog bračnog para iz Sremske Kamenice koji nije mogao da ima decu. Ona je smatrala da je to najbolje rešenje kako za njenu ćerku tako i za nju. Međutim, Mina nikako nije mogla da se navikne na novu porodicu. Jednostavno nije prihvatala činjenicu da je u novom domu i zbog toga je mnogo patila. Sve je manje jela, a zbog količine stresa usled promene sredine počela je da joj opada kosa u pečatima - navodi izvor.

Foto: printscreen/TVPink
Ivana, Minina majka

Kako dalje saznajemo, kada je video da devojčici opada kosa, bračni par je posle dve nedelje odlučio da vrati Minu majci i od tada se više nisu razdvajale. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Mininom majkom Ivanom, ali je do zaključenja broja ostala nedostupna za komentar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading