Komšije otkrile: VLADIMIR JE GEJ, NIKADA NIJE IMAO DEVOJKU!

Autor: Srbija danas

Zadruga

24.09.2018

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimira Tomovića, učesnika druge sezone "Zadruge", imali smo priliku da pre ovog TV formata upoznamo u rijalitiju "Veliki brat", kao i u šou programu "Parovi 4".

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vladimir Tomović

Pred ulazak u "Zadrugu 2" spekulisalo se da je novi takmičar bivši momak Soraje Vučelić, što je onademantovala.

Tomović je svakodnevna tema medija zbog odnosa sa Stanijom Dobrojević i Lunom Đogani, a poznanici ovog, trenutno, poznatog Baranina otkrili su nepoznate detalje. Mnogi nemaju dobro mišljenje o ovom zadrugaru. Prva sagovornica, koja je insistirala na anonimnosti, istakla je kako ga većina njenog društva iz Bara posmatra kao čudaka.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Vladimir Tomović i Stanija Dobrojević

- Na njega gledaju kao na budalu, zbog načina ponašanja i preteranog treniranja - započinje ona konstatacijom.

Momak koji se našao u društvu naše sagovornice, potvrdio je ove reči i istakao da je Tomović bio u zatvoru zbog nacionalizma.

- Ja mislim da je gej. Čudan je lik... Bio je uhapšen, jer je pocepao zastavu Hrvatske. Baš je onako nacionalista. Baš, baš - kaže on. Tomovićev bivši komšija, takođe nije imao reči hvale za zadrugara.

- On je barska propalica, nije ni mio, ni drag momak. Držao je sa bratom video klub i prodavnicu, ali to nije zanimljivo za vas. Svi pričaju da je pritajeni gej, ali muva sve živo - ističe sagovornik.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Vladimir Tomović

Podsetimo, Vladimir Tomović ističe svoj nacionalizam u rijalitiju; uz to, jednom prilikom je Staniji Dobrojević ispričao da je za njega homoseksualnost bolest i da nema dobro mišljenje o pripadnicima LGBT populacije. 

- Nikada nije imao devojku, a da je za nju neko znao. Sve nas je prevario... Mislim, odnosno, tvrdim da je gej. Trudi se da muva što više devojaka, kako bi to prikrio. Uznemirava ih porukama... Gotovo da nema cure koju nije muvao. Nijednu nije smuvao. Čudno je da momak od trideset i šest godina nije imao nikakvu ozbiljnu vezu. Ma, homoseksualac je sto posto ili je lud - zaključuje sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
goran

24.09.2018 21:50

Sve se svodi na to da ako se neko ne ponasa kao ostali nazivaju ga da je gej.

Odgovori 23 3
dule

25.09.2018 13:49

Vlado svakog dana jurio devojke. Nije imao stalnu devojku. I zbog toga ga optuzuju da je gej? Svasta ljudi moji. Vlado je alfa muzjak osvajac. Zavidim mu. Ja sam suprotno, veran svojoj partnerki.

Odgovori 11 0