(VIDEO) MINA PATI ŠTO JE JOVICA SA MILJANOM!

Autor:

Zadruga

24.09.2018

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos između Mine Vrbaški i Jovice Putnikovića je tokom prethodnih dana zahladneo, a on je tu priliku iskoristio i u izolaciji se zbližio sa MIljanom Arsić. Kod njih dvoje su emocije brzo proradile, pa su se upustili u romansu što je njegovoj bivšoj zasmetalo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina i Jovica

Mina je saznala da je Joca već u vezi sa Miljanom, pa joj je to zasmetalo, a svoje mišljenje o njemu je podelila sa Vladimirom Tomovićem. 

- Ja mu izbacila posteljinu, to je bio sekund kada sam videla da se oni žvalave. Tog trenutka mi je trebao čekić da ga udarim u glavu. Onda on bacio moju posteljinu. On spava sa Miljanom, Nevenom i Majom, a Maja sa Bojanom nešto - pričala je Mina Vladimiru.

- Praviš bez potrebe nešto, ti si njega ostavila - odgovorio je Vlada Mini. 

Mina je šokirana prizorom kada je ugledala Jovicu i Miljanu zagrljene, pa je sa Zlatom i Oljom Bajrami povela razgovor. Olja je danas raskinula sa Bojanom Gaćešom, a on se takođe bacio u zagrljaj cimerke Maje Marinković, što je takođe šokiralo pevačicu. 

- Oni su već tri dana zajedno. Bojan ovu grli, strašno, šta pravi od sebe. Sad tek vidim kakvu igru obojica igraju - pričala je Mina Olji, dok je on konstantno odmahivala glavom i pričala joj da treba da se uzdigne iz situacije.  

Čini se da Mini nikako ne prija ono što joj je Jovica uradio, a kakva je njena reakcija bila pogledajte u narednim video-snimcima. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading