GAGI PIJE LEKOVE ZA PRITISAK: Luna nas je mnogo nasekirala!

Autor:

Zadruga

23.09.2018

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Lav Pajkić je u večerašnjem izdanju svoje autorske emisije "Kontravizija" ugostio densera Gagija Đoganija, osnivača nekada popularne grupe "Fanki Dži", koji je u prvim minutima svog gostovanja najavio da se uskoro na našu muzičku scenu vraća sa bivšom suprugom Anabelom Atijas, sa kojom je nekada činio ovu poznatu muzičku grupu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

- Dugo smo to ona i ja najavljivali, već pet-šest meseci, ali nismo mogli da dođemo do prave pesme. Našao sam jednu pesmu, Luna ju je čula i rekla je: "Tata, pesma je super, moraš da je snimiš sa mamom". Kao da nas je Luna spojila! Gotova je pesma, za mesec dana najviše i spot - najavio je Đogani, pa se osvrnuo na Lunino učešće u "Zadruzi 2".

- Kada se završila "Zadruga 1", ja nisam imao vremena da popričam o svemu tome i kažem Luni: "Hajde da analiziramo gde si pogrešila, šta si uradila". Nismo stigli, a mislim i da me ne bi poslušala. Ona je takva devojka. Ne treba je menjati zato što je to Luna i treba da bude onakva kakvu ju je narod zavoleo. Narod ju je zavoleo takvu kakva jeste, zato ja nisam ništa zamerao niti govorio šta treba da promeni, osim alkohola, da to manje konzumira... I ta njena naivnost... Ali ne vredi, eto, posle pet dana ona je ispričala svojih pet života - iskren je bio Gagi.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna sa porodicom

Lunino prvo učešće u rijalitiju su Gagi i Anabela teško podneli, a denser sada priznaje da su se navikli i pripremili na određene situacije sa kojima se mogu suočiti.

- Kao da sam se navikao. Luna je ušla mnogo jača, vidim da se sada dosta dobro snalazi. Dobro smo se nasekirali kada je bila u "Zadruzi 1", ja sam dva puta završio u bolnici, počeo sam da pijem za donji i gornji pritisak... - priznao je Gagi u "Kontraviziji".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dome

23.09.2018 18:22

Gagi odavno pije lekove za pritisak.

Odgovori 16 0