"MIRKO KAD ĆEŠ KUĆI, LJUTA SAM?!": Rada tražila Gavriću da POKAŽE KO JE ON!

Autor:

Zadruga

23.09.2018

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pismo Velikog šefa iznenadilo je sve zadrugare, a Rada Vasić je dobila priliku da se istakne i iskreno komentariše sve ukućane

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mirko Gavrić

- Ja Lepog Miću nisam znala. Sada imam čast da budem tu sa njim. On je za mene bio najopasniji gledajući na ekranu, sada kada sam ovde i to je drugačije. On svima pomaže i diže, daje snagu i neko ga pogrešno shvata zbog toga  - počela je Rada i nastavila.

- To je Zorica Marković, znamo je kao kvalitetnog pevača i domaćicu. Ona je za mene zakon, nikad slagala nije i pričala nešto što nije istina. Ona je jaka - rekla je o Zorici Marković.

- Mina vrti ovde sve oko malog prsta, za sebe ona je ovde najbolja riba među vama, ima reč i stav. Domaćica i sve. Želim ti sve i do pobede - kratko je rekla o Mini Vrbaški.

RepublikaFoto: Prntscr Pink
Rada Vasić

- Ljuta sam na tebe od zemlje do neba, šta si uradila noćaš, šta su tebi uradili Romi, noćas je bilo stvarno kritično. Jeste da smo mi Romi, ali ovde ne sme da se spominju nacije, a ko ima šta da kaže Romima, neka dođe i neka kaže šta ima. Načula sam nešto, nije trebalo tako da pričaš sa Borom i da pričate to. Igraj čistu igru - pričala je o Ramoni, a ona se branila kada je Vasićeva napala da je sinoć vređala Rome. 

- Ti ovde diraš tuđu decu, to me malo nervira. Smeta mi jer i sama znaš što si ti ovde. Šta mi diraš decu i šta su oni po seksualnom opredeljenju - napala je Rada Mariju, a ona se branila da samo iznosi svoje mišljenje.

Kad ćeš kući Mirko, ne mogu da te zaustavim. Zašto ti se ide kući, ušao si ovde i bori se do kraja. To što jesi dokaži svima - kratko se osvrnula na Mirka Gavrića i njegov pokušaj odlaska iz rijalitija.

Luna je jaka, nadam se da će da uspe da uradi ono za šta je ušla ovde. Sve pohvale za nju, želim ti pobedu - kratko je rekla Rada o Luni, a onda prokomentarisala Miljanu:

Miljanu znaju svi, jedino je kod tebe loše što kad se zakačiš za nešto, ne puštaš. Majka si, čuvaj se, može loše da se odrazi na tebe, brinem se. Tebe svi znaju, nadam se da ćeš da razmisliš šta ćeš da radiš - dala je svoj sud o Miljani i time završila komentarisanje zadrugara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dugi

23.09.2018 16:12

Rada sve iznenadila interesantnim izlaganjem.

Odgovori 16 0
Bakica

26.09.2018 13:29

@Dugi - Rada izgleda pogodila mnogo toga..gatala mi ciganka na travi..zivela rada