KULIĆKE NAPALE VASIĆE: "Ceo Niš vam se smeje!"

Autor:

Zadruga

23.09.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom igre istine prošle noći došlo je do svađe između Miljane Kulić, Marije Kulić i Radeta Vasića kada je ovaj ukućanin upitao Miljanu ovu pitanje: "Gledali smo dok si pravila bebu. Koliko puta si svr*ila dok te je ka*ao", a njihova svađa nastavljena je i danas.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kulići

Sve se odigralo u dvorištu kada je Marija govorila Radetu da smatra da njegovi sinovi vole isti pol, a kasnije su im se pridužili i Mika i Giba.

- Jesam li ja rekla da su oni loši ljudi? - upitala je Marija.

- Pa rekla si da su gejevi! - rekao je Rade.

- Zamisli ti na bini pokazuješ svoje d*pe i vrckaš, a muškarac si! Igraju, ali ti se ljutiš, ti si više uvredio moje dete. Tebi ne priliči da je pitaš koliko je puta ona svrš*la, pitaj mene! Nema šta nju da pričaš! - govorila je Marija.

Miljana Kulić nije ostala dužna Vasićima, a svojoj majci je sve vreme govorila kako nema potrebe da se pravda i priča ovim zadrugarima o svom životu.

- Ceo Niš vam se smeje! Bacila vam je g*vna na usta! Ceo svet vam se smeje! - pričao je Rade Mariji.

- Šta mu se pravdaš? Njegovom glupom mozgu ne možeš to da objasniš! I ja mislim da jesu gejevi! Šta ti njemu, mama, imaš da se pravdaš? Iz aviona se vidi da su gejevi! Niko nije rekao da su loši ljudi! Vama se ceo svet smeje! - pričala je Miljana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljuba

23.09.2018 15:50

Ceo Niš im se smeje. Ali kako oni to znaju? Da li tamo citaju stampu?

Odgovori 23 0
Dome

23.09.2018 18:43

Kad bi Miljana i Marija znale da se bas njima ceo Nis smeje odmah bi pobegle iz Zadruge.

Odgovori 14 0