Marija i Miljana: VLADO, NIKAD NEĆEŠ IMATI DETE JER SI GEJ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović žestoko se posvađao sa majkom i ćerkom Marijom i Miljanom Kulić i tom prilikom počastili su se opasnim uvredama.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Marija i Miljana Kulić

- Kakav si ti Crnogorac kad moraš Staniju da pitaš da pričaš sa nekom devojkom, na primer sa Lunom - glasilo je pitanje gledaoca.

Vladimir: Nikakav... Crnogorac se ne ogleda u tome, već u stavovima koje ja zastupam. Taj odnos koji ja imam sa Stanijom mnoge boli.

Vlada: Miljana, tvoj dečko iz Čačka je ima 52 godine

Ovo je dovoljno isprovociralo Mariju, koja ga je odmah pitala kada će postati deda.

Vlada: Sa mnom ne možete da uđete u raspravu jer ste neostvarena žena, neostvarena mama i neostvarena baba. Ako je ovo vaš produkt, vi ste neostvarena mama.

Marija: Ovo su ti maske, jer te ja znam. Kada će tvoje dete biti, nikada. Ja ti želim da se ostvariš kao otac, ali kasniš.

Vlada: Znaš li ti šta je tvoja ćerka izjavila danas? Tvoja ćerka je danas govorila svom detetu, zato što je prokleta, govori mu: "Sine moj, radosti majkina, ti nećeš biti kao on", pokazujući na mene, "ti ćeš voleti devojčice".

Miljana: Tačno, to sam mu rekla. Ja nikada ne bih volela da mi dete bude gej. Samo pričam ono što jeste, za razliku od tebe.

Vlada: Sa osobom koja se leči, koja pije antidepresive, nemam šta da pričam. I to antidepresive u kombinaciji sa alkoholom. Koliko je tvoj dečko Zoran iz Čačka imao godina? Pedeset dve godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading