Stanija Dobrojević: DVE GODINE NISAM ZNALA DA LI MI JE OTAC ŽIV!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević preksinoć je otvorila dušu i nekolicini zadrugara ispričala svoju životnu priču koja nije bila nimalo laka i koja je obeležila njeno detinjstvo.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Stanija Dobrojević

Starleta je tokom mirne večeri u rijalitiju "Zadruga 2" sela u dvorište sa najboljim rijaliti-drugom Nikolom Bokunom, Radetom Vasićem i Slobodanom Batjarevićem Cobetom i poverila im se kakvo je detinjstvo imala, dok su je oni pomno slušali, ne verujući šta im priča.

Stanija: Mi smo u jednom danu izgubili sve. Zapalili su nam kuću, bacili bombu na auto, tata nestao

- Ja sam rođena u Hrvatskoj, 1995. sam u ratu izgubila oca. Posle toga sam otišla u Banjaluku, menjali smo dosta mesta. Ruma je bila 13. mesto gde smo se naselili. Dve godine nismo znali šta je sa mojim ocem, da li je živ ili nije. Moj teča je bio zarobljen u Splitu. Tetka je pokušavala da sazna, pošto su njih dvojica bili zajedno. Dolazili su razni ljudi sa pričom da se utopio, da je našao ženu i decu - započela je Stanija svoju nimalo laku priču koja je obeležila godine iza nje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Stanija Dobrojević

I dok su kolale priče da je njen otac sa drugom ženom i ima novi život, kao grom iz vedra neba do starletine porodice je stigla vest da njenog oca više nema:

- Posle dve godine smo dobili informaciju sa dokazima da je ubijen. Mi smo bukvalno u jednom danu izgubili sve. Zapalili su nam kuću, bacili bombu na auto, tata nestao. Mama haos, sama sa dvoje male dece. Tata je imao pet sestara, one su dobrostojeće. One su nam finansijski pomogle da se stacioniramo, platile nam stan, to je najteži deo mog života - pričala je Stanija i dodala da je u agoniji živela deset godina i da su to za nju bila užasne godine. Nakon svih muka i nedaća, ona se zarekla da će da napravi nešto od svog života, posle nekog vremena zaputila se put Amerike, odakle počinje njena zvezdana priča koja traje do dana današnjeg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Profesor

21.09.2018 08:13

Istorija se ponavlja, to je pričala i na farmi da bi se narod sažalio,provaljena je narod nije glup