DAVIDOVA MAJKA ŠOKIRANA ALEKSANDRINIM PONAŠANJEM!

Autor: pink.rs

Zadruga

20.09.2018

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić i David Dragojević već su se izdvojili u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga" kao pravi zaljubljeni par. Oni svakim svojim postupkom dokazuju ljubav i brane jedno drugo u svim situacijama.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana Dragojević

Međutim, Subotićeva je u poslednjih nekoliko dana imala manje emotivne padove, a evo šta o tome kaže Davidova mama. Biljana Dragojević otkriva da li se David zaista "ohladio" od Aleksandre i zašto sa njom ne želi da ima intimne odnose pred kamerama.

- Mislim da je Aleksandra u tim nekim ženskim danima, pa se zato po više puta rasplače. Možda utiče malo i privikavanje na taj zatvoren prostor, šta ja znam. Ne verujem da postoji nešto veliko između njih. Negde sam zaista očekivala da će ih narod pozitivno prihvatiti, kao što i jeste. Oni su iskreni, ušli su zato da bi pokazali i dokazali da imaju iskrene emocije. Ja to znam i napolju kako je - navela je Biljana.

Mnogi gledaoci sumnjaju da je razlog njihovih nesuglasica to što se Davidu ustvari dopada Stanija Dobrojević, ali njegova majka tvrdi da to nije tako.

- Nema tu istine, Stanija je zaista lepa, zgodna i kulturna devojka ali da ima tu nečega, ne. On pored Aleksandre ne gleda nijednu drugu. Mislim svako pogleda ako je neko lep, zgodan, ja to ne zameram, mogu da ga opravdam ako je nekad i pogledao, zato što je devojka takva kakva je, ali nema tu ničega. Ne mislim, nego znam sigurno - ističe gospođa Dragojević.

RepublikaFoto: Prntscrin
David Dragojević i Aleksandra Subotić

Ona je otkrila i da li je moguće da njen sin u rijalitiju prevari svoju lepšu polovinu i kako bi se ona sa tim nosila.

- Ne daj Bože da dođe do prevare sa Davidove strane, ja tu ne bi mogla ništa, ali mislim da do toga neće doći. Ako nije došlo ni napolju... Ipak je on bio neko vreme i u Americi, par meseci, Aleksandra je bila kod mene, sa malom, non-stop su bili na vezi, tako da mislim da to ne može da se dogodi, pogotovo ne tamo unutra. Mislim da nema unutra niko ni za njega ni za nju, sa kim bi mogli da urade nešto, niti pomišljaju - sigurna je Biljana.

Mnogi gledaoci "Zadruge", ali i učesnici ovog programa primetili su da Aleksandra pomalo guši Davida, sa čim se složila i njegova majka.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić i David Dragojević

- Mislim da malo više toga postoji, volela bih da uskoro dobiju poziv da im kažem da se malo razdvoje, mislim da treba malo i njoj i njemu da uzmu vazduha, nije dobro gušiti se tako. Suviše je veliki pritisak, ne dati nekome da diše. Podržavam Davida u onome što je rekao da želi da se druži sa drugim zadrugarima, da priča, da se šali, mislim da bi to bilo skroz ok - rekla je Davidova mama.

Ona je prokomentarisala i spornu situaciju kada je Ramona Beganović muvala njenog sina a Aleksandra ju je zbog toga fizički napala, zbog čega je i kažnjena.

- Nije lepo od Ramone što je napala Davida, znaju svi tamo da su oni u vezi, ali opet Aleksandrina reakcija mi je bila možda previše burna, a možda i nije, možda ona tako reaguje. Ne znam kako bih se ja ponašala u toj situaciji. Nisam primetila da postoje simpatije sa Ramonine strane prema Davidu. Mada možda i postoje, pa Bože moj, i da postoje on tu ne može ništa. Nisam nikad videla Aleksandru u tom stanju, baš sam iznenađena njenom baš burnom reakcijom, nisam bila u prilici, verovatno se ništa slično dešavalo pa je nisam videla.

- Možda treba malo da ukoči. Ona veruje Davidu, ali ne može da ugasi sve devojke na svetu, koje se recimo nabacuju Davidu. Ne može da bije sad svaku koja mu namigne. David je taj koji treba da zna šta treba, da li treba... On je najviše tako reagovao jer je Aleksandra bila tu i to je bilo za nju poniženje. Oni su tu zajedno, i onda dolazi neka devojka i mota se oko njega, da je on napravio bilo kakav gest, to bi bilo isuviše ponižavajuće za Aleksandru. Glupo je to Ramonino ponašanje, ako već zna da su zajedno - navela je Biljana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić i David Dragojević

Davidova majka nije mogla a da ne prokomentariše i postupak svog sina kada je Ramonu gađao namirnicima nakon što mu se nabacivala.

- On je njoj natrljao na kosu neki sir, to mi ne liči na Davida, da se tako ponaša prema devojkama. Ne mogu da verujem, ali verovatno im je tako dok se malo glave ne ohlade, to je prva reakcija na sve. Iznenađena sam i sa njom i sa njim, ali valjda je to zato što su zatvoreni, pa drugačije sve izgleda nego kad su napolju - završila je gospođa Dragojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading