GOLE ZADRUGARKE: One su se već obnažile u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

20.09.2018

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedine učesnice rijalitija "Zadruga 2" već su zaboravila na kamere i slučajno ili namerno pokazale sve svoje adute. Među onima koje su pokazale svoje obline je i popularna starleta Stanija Dobrojević, što je geldaloce poprilično obradovalo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sve je započela Darija Stević...

Darija Stević je otvorila ovo uzbudljivo veče kada se presvlačila u garderoberu i tom prilikom počastila milionski auditorijum bujnim poprsjem, a potom su i Stanija Dobrojević i Nataša Moskva pokazale čime raspolažu. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
A onda se skinula i Stanija...

Naime, Stanija je nešto ranije odlučila da napusti žurku, pa je otišla do Bele kuće i provokativnu odevnu kombinaciju zamenila pidžamom, a tom prilikom su sevnule njene grudi. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nataša Moskva nije imala u planu ništa da skriva...

No, to nije sve. Prethodne noći je i Moskva pokazala svoju vitku figuru kada se tuširala. Maja Marinković je pokušala da postavi peškir kako oko kamere ne bi ovo snimilo, ali Nataši to nije ni najmanje smetalo, te je brzinski i sa osmehom na licu istuširala pre nego što je zaspala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading