Tamara: Da je sa mnom varao Kiju, SAD BI BIO ZDRAVKO ČOLIĆ!

Autor:

Zadruga

19.09.2018

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić je bila sinoćna gošća u emisiji "Amidži šou", a ovom prilikom ona je iznela svoje mišljenje o pojedinim učesnicima "Zadruge 2".

RepublikaFoto: instagram.com/tamarasstar89
Tamara Đurić

Ognjena Amidžića je zanimalo da li je Tamarina omiljena zadrugarka upravo Stanija Dobrojević, sa kojom je na "Farmi" bila u žestokoj svađi.

Mene je ona iznenadila pozitivno, ranije je bila ćutljiva, a sada sam primetila da je glasna jako i ima predispozicije da bude Saška Karan, za pet godina će biti prava Saška Karan. Ona je rekla da hoće da me prebije, pa sam prebacila na "Zadrugu" da vidim da li je ona nešto porasla od kada sam je poslednji put videla, ali ista je, tako da to je ok - rekla je Tamara.

Ona je otkrila i da je istinita njena izjava koja je zapalila medije. Đurićeva je rekla da, kada bi ona bila na mestu Lune Đogani, Sloba Radanović bio bi Zdravko Čolić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Da, rekla sam, da sam mu ja bila ljubavnica sada bi bio Zdravko Čolić. Malopre sam pričala sa Slobom i mislim da je on previše dobar i da su te žene njega razapele, da je on rekao "Hajde, ženo, smaraš, bila si tamo..." Ja nasilje nad ženama i nasilje nad muškarcima isto kategorizujem. Ona je njega udarila. Ja sam to uslovno rekla. Ne želim da budem ničija ljubavnica, ali da sam ja bila tamo, ne bih dozvolila da njega linčuju, a da od njegove žene naprave ikonu, rekla je Tamara i nastavila:

- Ja sam rekla da sam na Slobinoj strani. Nisam ništa loše rekla za nju, nego sam podržala Slobu. Osrednja koketa i mala balavica oko njega - izjavila je Đurićeva za njegovu bivšu suprugu Krisitnu Kiju Kockar i Lunu Đogani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bakica

19.09.2018 11:42

Rj naopako samo bi mu ti falila,nema taj para ko makarona dzabe obleces..sacuvaj boze jeftinog kineskog silikona

Odgovori 32 0
Sonja

19.09.2018 15:54

Pa vidimo, bila si ljubavnica onom malom pevacu Aci pa on postade veca zvezda od Zdravka Colica.. jedini problem sto se tom Aci vise ni prezimena ne secamo.

Odgovori 32 0
Evelyn Krimova

24.09.2018 14:23

Po nepisaom pravilu sto praznija kanta. to veci ego. Usta moja hvalite me. posto nema ko drugi. A moj savet za nju je neka skine ruzicaste naocare pa neka se pogleda u ogledalo ko je. Ovo cak nije ni dno dna...... za takvu pojavu nema jos adekvatne reci.

Odgovori 13 0