OVA ZADRUGARKA JE BILA U ZATVORU!

Autor: alo.rs

Zadruga

19.09.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Jovanović, aktuelna učesnica "Zadruge 2" se našla "na pogrešnom mestu u pogrešno vreme", zbog čega je izvukla najdeblji kraj, te je mesec dana provela u strogoj pritvorskoj jedinici u glavnom gradu Hrvatske.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Marija Jovanović

- Marija je pre godinu dana bila na odmoru sa prijateljima u Hrvatskoj i tamo je nedeljama uživala sa društvom na primorju. Svako veče je izlazila i provodila se sa drugaricama, a kako to obično biva, na moru je upoznala dosta različitog sveta. Od onih koji se bave običnim poslom, pa sve do tipova sumnjive biografije. Međutim, Marija je takva osoba da svakoga rado primi u svoj krug prijatelja i nikada ne sudi ljudima prema izgledu. Ali, pokazaće se da joj je to bila velika greška - kaže izvor i objašnjava:

- Posebno se sprijateljila sa grupom Zagrepčana, koji su Mariju i njeno društvo pozvali da poslednje dana letovanja provedu u prestonici Hrvatske. Društvo je pristalo, pa su nekoliko dana pred povratak u Beograd doputovali u Zagreb, a tamo su nastavili da izlaze zajedno. Provodili su se svake večeri po poznatim klubovima, a Mariji se toliko dopao Zagreb, pa je molila prijatelje da ostanu još koji dan duže. U tom trenutku nije ni mogla da pretpostavi da će joj se želja ispuniti i da će u Zagrebu ostati još mesec dana - kaže izvor i objašnjava kako je Marija završila u iza rešetaka.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Jovanović

- Te večeri, kada se desio incident, Marija je izašla u noćni provod sa momcima koje je upoznala na moru, dok je njeno društvo ostalo u hotelu. Trebalo je da sutradan svi zajedno krenu za Beograd, ali je Marija odlučila da iskoristi svaki preostali trenutak u Zagrebu. Veče je počelo izlaskom u poznati restoran, gde je društvo bilo na večeri, pa su provod nastavili u noćnom klubu, gde su i počeli njeni problemi - rekao je izvor i objasnio:

- Marija je te večeri malo više popila i sa sigurnošću ne može da tvrdi da zna šta se tačno desilo. O tom incidentu zna najviše po tome šta su joj drugi ljudi ispričali. Bilo kako bilo, u jednom trenutku je u klub uletela policija, koja je napravila raciju i odmah se usmerili ka Marijinom stolu. Momci sa kojima je sedela imali su debele policijske dosijee, a jedan od njih, kog je Marija upoznala te večeri, bio je čak i na poternici zbog ubistva. Policija ih je sve spakovala u maricu, odvela u stanicu i zatvorila.

Marija bila potpuno zbunjena kada je stigla u stanicu, te je zaspala čim je dotakla jastuk u pritvorskoj sobi. Međutim, čim se probudila, Marija se suočila sa realnošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading