Nadežda TRAŽILA POMOĆ OD HODŽE da ne bi odlepila!

Autor:

Zadruga

18.09.2018

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić priznala je da je pre izvesnog perioda bila u veoma lošem psihičkom stanju tako da je morala da potraži pomoć hodže ne bi li se dozvala pameti.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

Pinkova zvezda otvorila je dušu koleginici Zorici Marković, s kojom je veoma bliska u rijalitiju i kojoj se i ranije poveravala.

- Ja sam, ženo, jedva preživela jedan period. Bila sam na ivici ludila i zdravog razuma. Rastajala sam se s dušom. Moji su bili u agoniji šta im je sa ćerkom, da li ću završiti u Kovinu. Pila sam kao luda, uzimala tablete u isto vreme. Kada sam već bila na korak do propasti, odlučila sam da se obratim hodži i od njega potražim spas. Čula sam od mnogih kako su im pomogli, imala sam osećaj da će i meni - započela je Nadežda svoju priču, dok ju je Zorica pomno slušala čudeći se sve vreme.

 On je odradio svoje vradžbine, kako bih ja to nazvala, i ja sam u goloj vodi otišla kući

- Prijateljica me je povezala s njim jer je ona već bila kod njega da traži pomoć. Već prvi kontakt sa hodžom za mene je bio čudan. Osetila sam užasan nemir. U meni je bio kovitlac, bura. Nije me ni dotakao, a ja sam počela da prevrćem oči. Kaže drugarica da su mi se samo beonjače videle. Vrištala sam i plakala. Smejala se u isto vreme, kao da je u mene ušao sam đavo. On je odradio svoje vradžbine, kako bih ja to nazvala, i ja sam u goloj vodi otišla kući. Moji su poludeli kada su čuli da sam bila kod hodže. Plašili su se da će me baciti u još veći ponor nego što sam već bila - završila je Nadežda i dodala da se nakon toga nije osećala mnogo bolje, pa više nije ni išla kod takvih ljudi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

18.09.2018 15:19

Koliko vidim nista joj nije pomogao. I dalje je odlepljena od mozga.

Odgovori 12 0
Dejan

18.09.2018 15:56

Nije joj uspelo. Bolji je super lepak da se zalepi da se ne bi odlepila. Hahaha...

Odgovori 12 0