RAZOČARANA ČOLAKOVA MAJKA: Moj sin će ZBOG ZERINE zaviti porodicu u CRNO!

Autor:

Zadruga

18.09.2018

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da roditelji mladih rijaliti-učesnika doživljavaju sve vrlo lično, pa često i oni sami postaju deo istih. Majka Baneta Čolaka Jasmina Čolak odlučila je da na surov način, ne štedeći reči, objasni svom nasledniku da ga njegova izabranica Zerina Hećo ne voli i da ga koristi za ispunjavanje svojih hirova.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerine Hećo i Bane Čolak

Jasmina je brutalno isprozivala sina zbog veze sa poznatom starletom i za Rijaliti otkriva da ne može da podnese njen uticaj na svog sina.

- Banetovo učešće u rijalitiju se svelo na kuvanje kafe Zerini, stvarno ne razumem ni jedno ni drugo. Ušli su u rijaliti, a sklanjaju se od kamera. Navikla sam na aktivnog Baneta, kao što je bio u prošloj sezoni. Ako ćemo pravim rečima, Zerina ne voli Baneta! Ne razumem svog sina, ušli su na takvo imanje koje je nivo, gde je komfor, a kao ne mogu da se priviknu. Najviše me boli što moj sin nije nasmejan pored nje, pasivan je, samo nemi posmatrač. Nerviram se dok ih gledam. Ne vidim da je on srećan, ne razumem koja je to vrsta ljubavi. Isto je bilo napolju, on njoj samo titra, sprema klopu, a ona ga maršira. Očekujem od nje da i ona mog sina nekada zagrli, da mu priđe prva - iskrena je Banetova mama i dodaje da sumnja da će se njegovo ponašanje promeniti.

GL: Jasmina: Bane bi se bolje ponašao da je sa Nadeždom

- Moj sin kao da ima vodu u ušima, do njega ne dopire moj savet kao majke, koja mu želim sve najbolje. Ne pada mi na kraj pameti da budem druga Džehva! Cela porodica, prijatelji, poznanici, svi su razočarani, pa i Lepi Mića i Miki mu skreću pažnju, svi vide da se ponaša kao da nikad nije imao devojku. Ja ovde vidim samo svog sina kako daje srce i dušu, a sa njene strane samo negativa i odbijanje. Svi su mladi i simpatični, šteta što se ni sa kim ne druži zbog Zerine, očigledno je. Zbog nje je stvorio gard prema ostalim ukućanima. Bane bi se bolje ponašao da je sa Nadeždom, kao u "Zadruzi 1". Ono imanje je kao akvarijum, sve riba do ribe, izgledaju fantastično. Pa i ona plavušica Dorotea je mnogo slatka, simpatična je i Darija Stević, pametna i rečita devojka - priča Jasmina, kako kaže, iz srca i duše i razočarano priznaje da misli da će mu Zerina tek okrenuti leđa.

- Bane bi krenuo za Zerinom da ona ispadne iz rijalitija. Zaćorio je kao teletabis zbog nje, naškodiće tako celoj kući. U tom slučaju platiće 50.000 evra i zaviti porodicu u crno! Da se desi obrnuta situacija, mislim da ona ne bi isto uradila, imala bi alibi jer ona ima dete. Sve je moguće i sve je nemoguće - zaključuje Čolakova majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

18.09.2018 15:20

Majka Jasmina je u pravu. Zerina je opasna zenetina.

Odgovori 13 0
Zoran

19.09.2018 21:10

Bane, nesreco, poslusaj svoju majku Jasminu.