On ne može da boravi u "Zadruzi": IMA POLNO PRENOSIVU BOLEST!

Autor:

Zadruga

17.09.2018

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred ulazak u rijaliti "Zadruga 2" svi učesnici ovog programa morali su da prođu niz lekarskih testiranja, međutim nakon odrađenih analiza nisu svi ispunili kriterijume za boravak u "Imaginarijumu". To je bio slučaj sa jednim učesnikom koji je trebao naknadno da se pridrži odabranoj ekipi koja boravi na velepnom imanju!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Produkcija je dobila izveštaj lekara na kojem je stajalo da budući zadrugar ima polnu prenosivu bolest.

- Ovome se niko nije nadao, taj pevač važi za jako dobrog momka, doduše velikog švalera.

Trebalo je da uđe u narednom krugu takmičara, ali odmah je precrtan sa spiska kada je stigao izveštaj iz bolnice. Očito je pokupio neku zarazu ne pazeći s kim ima seks - govori dobro obavešten izvor za beogradske medije i dodaje da je pevač bio u očajnom stanju i zaplakao kada su mu saopštili rezultate:

- Ne pitajte, on je bio van sebe, posebno jer ima devojku s kojom je u vezi. Uhvatio se za glavu i počeo da jauče. na sreću, reč je o polnoj bolesti koja može da se izleči, samo je potrebno vreme.

Odmah je upućen na dalje iodređena mu je terapija. Za sada je sklonjen sa spiska učesnika "Zadruge" jer su pravila produkcije vrlo rigorozna, ali ako ozdravi, sigurno će postati deo šoua, jer je poseban i zaveo bi sve učesnice - rekao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading