Mina Vrbaški u tangama POKAZALA GUZU, a onda joj IZVIRIO ULOŽAK!

Autor:

Zadruga

16.09.2018

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beloj kući je u toku dana bila mirna atmosfera, ali kod nominovanih takmičara preovladavala je velika tenzija. Mirko Gavrić i Dean Stejin proveli su dva dana u izolaciji i sa velikim nestrpljenjem iščekivali ko će od njih dvojice nastaviti borbu u najgledanijem rijalitiju u regionu.

RepublikaFoto: Prntscrin
Mina Vrbaški

Dok su se ostali takmičari odmarali i pripremali za noć koja im predstoji, Mina Vrbaški se totalno oslobodila kada je otišla u garderober.

Zadrugarka nije obraćala pažnju na kamere, pa je krenula da se presvlači i priprema za emisiju i pred milionskim auditorijumom pokazala je svoju zadnjicu. Takođe, nevešto je stavila uložak, pa joj je sve vreme virio iz gaćica. Srećom, niko od zadrugara nije obraćao pažnju.

Pojedine takmičarke i te kako vode računa o tim stvarima, a Mina je ovim putem pokazala da nema problem sa otkrivanjem intimnih delova tela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Evelyn Krimova

17.09.2018 05:24

Ova devojka je takav odron da nema dalje! Ovo je stvorenje za iskreno zaljenje.

Odgovori 18 0
Mita

17.09.2018 09:57

Tange ne mogu da sakriju ulozak.

Odgovori 12 0