ADAM NE ZNA KAKO LUNI DA POMOGNE: Mirko ga savetovao, pa OVO OTKRIO!

Autor: blic.rs

Zadruga

15.09.2018

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Đogani je mnogo zabrinut za svoju sestru Lunu. One ne zna kako da joj pomogne u ovim teškim situacijama za mladu blogerku, ali mu je jasno da ona polako gubi razum i plaši se da ne dođe do nekog fizičkog sukoba.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

U svemu tome mu podršku pruža i Mirko Gavrić, prijatelj Lunine majke.

- Trpela je to deset meseci i imala je dva meseca da se povrati i opet je došla ovde. Neka ona kaže svoje. Ona zna da sam ja tu za sve. Zagrliš je i ćutiš. Ako joj se plače, neka se isplače i sve će kasnije biti super. Najgore je kad se čovek oseti izdano, to je najgore. Mlada je, život je pred njom. Ja je inače savetujem da očisti osećanja iz prošlosti, to je ubija. Ali mora da prođe i faza, a i treba vremena. Hrabra je i jaka izguraće ona to, znam da hoće - rekao je Mirko Adamu koji ne zna više na koji način da pomogne sestri, a ne može da je gleda kako pati.

RepublikaFoto: e-stock
Adam Đogani

- Kod nje postoji taj psihološki momenat, ona je došla na isto to mesto, očekivala je iste ljude i želala je da se izleči, međutim, ovde je naišla na nešto totalno drugačije. Samo ne smemo da dozvolimo da ona fizički nasrne na nekoga, nikako! Moramo da pazimo na to, da budemo uz nju. Ti njeni lekovi što pije utiču na razne stvari. Vidiš joj lice, osula se, tu je došlo do hormonskog disbalansa. Pritom, ona je veštački podignuta. Njoj srce daje jednu emociju, a glava drugu i ona je u borbi sama sa sobom - rekao je Mirko i objasnio Adamu koji oseća krivicu što su zajedno u rijalitiju:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mirko Gavrić

- Nisi ti ništa kriv. Ona je sigurno osetila potrebu da bude tu uz tebe, ali ima i svoje razloge. Nju ni Gagi, ni Anabela, ni Andrej nisu podržavali - rekao mu je Mirko Gavrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pavle

25.09.2018 09:25

Luna vuce pricu iz proslog rijalitija jer sada nema drugu. Hteli vi to da priznate ili ne, ova Zadruga je slabo gledana jer je tema ista. Da nije Stanije i Vladimira mogli bi da stanete sa emitovanjem