Posle napada, Vladimir prišao Luni pa rekao SVE O STANIJI!

Autor:

Zadruga

14.09.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani danas je doživela nervni slom nakon razgovora sa Stanijom Dobrojević i napala Vladimira Tomovića prebacujući mu da je govorio u "Zadruzi 2" da je ona zaljubljena u njega.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Grizla ga savest... Luna Đogani i Vladimir Tomović

Luna je kroz suze objašnjavala pred svima da ona ne želi da bude ponovo deo ljubavnog trougla, a kada je sve to sasula Staniji i Vladimiru palakala je dok su je tešili Adam i Lazar.

Međutim, Tomoviću je veoma teško palo što je Luna plakala, pa je najpre "olakšao dušu" kod Drveta mudrosti objašnjavajući šta njemu znači Stanija:

RepublikaFoto: prtnscr Zadruga
Ona se sviđa Vladimiru... Stanija

- Emocije su mi izražene i imam jako lep osećaj kada sam u njenom prisustvu. Ona je neko ko mi prija i izabrala me za njenog prijatelja, ali i ja sam nju izabrao. Evidentno je da smo ona i ja jako dobri kompanjoni u svemu ovome. Jako je inteligentna, zna šta radi, promišljena je i nije laka za pročitati. I ja sam takav, ali kada su simpatije u pitanju tu dam sebe, lepo mi je kada me zagrli, trudim se da sačekam nju da ona napravi taj korak prema meni, da je sa njene strane inicijativa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Izvinjavao joj se... Luna i Vladimir

A potom je pronašao Lunu i izvnio joj se:

- Ja ti dajem savet kao sestri. Suze ostavi za krevet kada niko ne vidi, jer tada te vide da si slaba. Ja sam rekao Drvetu da sam tužan zbog tebe, jer sam ja inicirao da ti plačeš. Mogu misliti kako si ti ranjiva. Samo se seti da tvoji crkavaju kada ti plačeš, nemoj to da radiš njima. Kada ja izađem iz rijalitija, ja sam ti niko i ništa. Ja ću se potruditi da ne pravim nikakve spletke, ništa.

Đoganijeva je pokušala da mu objasni koliko ju je povredio:

- Da li si svestan u kakvom sam ja stanju? Mogao si samo da iskuliraš. Stanija mi je rekla da je čula da sam se grlila sa tobom i rekla mi da si zauzet. Ja sam sebi us.ala život, došla sam ovde da ispravim neke stvari. Povredilo me što si mi rekao da sam ljubomorna- i dalje je bila ljuta Luna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Na kraju mu je oprostila... Đoganijeva i Tomović

- Ja se ne sladim što ti plačeš, nije mi dobro bilo. Izvini, nije mi ni na kraj pameti bilo da se ti tako osećaš, da ti vene izlaze na čelu. Nemoj da plačeš, tebi plače srce i duša. Mene su odmah u karantinu pitali za vas dve, kada vas još nisam bio ni video u životu. Terali su me da odgovorim, nema veze sa mnom - izvinajvao se Tomović koji joj je otkrio i svoje mišljenje o njenom postupku u prethodnoj sezoni rijalitija:

- Ostavi prošlost iza sebe, da si ti prva koja je bila sa oženjenim muškarcem, ja bih te ovde obesio, ali nisi. Nisi jedina, napolju je milion takvih, nisi najgora.

Na kraju blogerka je prihvatuila Vladimirovo izvinjenje:

- Drago mi je da si mi prišao, krivo mi je što se ovo desilo, sada je sve OK. Hvala ti - rekla mu je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading