(VIDEO) Luna opljuvala Slobu: ON NEMA KARAKTER!

Autor: pink.rs

Zadruga

13.09.2018

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i Luna Đogani danas su se izjadale jedna drugoj u Rajskom vrtu, dok su im društvo pravili Dean Stejin i Marijana Zonjić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Luna je pričala zašto se razočarala u svog bivšeg dečka, Slobodana Radanovića, a Stanija je imala slično iskustvo sa svojim ljubavnim partnerom iz "Farme 4", Filipom Panajotovićem.

- Nema karakter, nema stav. On je kao testo, možeš da ga razvlačiš kako god hoćeš. On je mene samo pustio da odem, nijednog trenutka se nije potrudio da me zadrži. Ja sam ta koja nije htela, izašli napolje, on drugi čovek. On je na kraju sa obe hteo da bude dobar, ustane za stolom i kaže "Ja volim obe". Ja sam njemu rekla: "Ako želiš da budeš sa njom, ja ti želim da budeš srećan". On ima glupe izjave - rekla je Luna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani se jada Staniji

- Najgore je kad kažeš posle rijalitija "Šta sam izgubila zbog ovoga". Uspela sam da vratim, ali nikad nije bilo to - složila se Stanija.

Đoganijeva je zatim do detalja ispričala kako je izgledao njen i Slobin raskid i zašto ju je najviše povredilo kada je Radanović otišao da slavi godišnjicu braka sa svojom suprugom Kristinom Kijom Kockar, koju je prevario sa blogerkom u "Zadruzi 1".

Detaljnije o svemu pogledajte u snimcima koji slede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maja

13.09.2018 17:41

Lunjara pljuje po Slobi a place za njim. Apsurd.

Odgovori 26 2
Mara

16.09.2018 16:46

A Luna ima karakter? Ima pokvarelni i nemoralni karakter svalerke.

Odgovori 12 0