SLOBA VEČERAS STIŽE U ZADRUGU 2!

Autor:

Zadruga

12.09.2018

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani ne krije da je i dalje zaljubljena u Slobodana Radanovića i zbog toga je odlučila da se u "Zadruzi 2" ne muva ni sa kim, a u toku dana uglavnom govori upravo o pevaču.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
A nju sve podseća na Slobu... Luna Đogani

Ona je danas Drvetu mudrosti rekla da želi sutra da obeleži Slobinu i njenu godišnjicu, a kasnije je odlučila da se osami i prošeta u pabu. Međutim, tamo je u drvetu videla urezano Radanovićevo ime i prezime i to ju je veoma potreslo:

- Ja otišla u pab sama, prvo sam tako malo kao ludak šetala, onda sela, pa stavila ruku na sto, a ovako ispod ruke na stolu piše Sloba Radanović - tužna ali sa osmehom priča Đoganijeva.

Foto: printscreen/TVPink
Ni ne sluti da će Sloba večeras biti blizu... Đoganijeva

- Sad će da bude "Luna Đogani doživela nervni slom" - šalio se Savo Perović.

- Pa kako ja sada vama to da ne prepričam - potresla se Luna.

- Ti toliko radiš na tome da zaboraviš, ali ne možeš - rekla joj je Nataša Moskva.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Stiže u "Zadrugu 2"... Slobodan Radanović
RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ona će da rešeta Radanovića... Dušica Jakovljević

Međutim, ono što Luna ni ne sluti jeste da će upravo Radanović večeras od 22 časa biti gost emisije "Zadruga Specijal". on će Dušici Jakovljević odgovarati na pitanja, a jedno od njih biće vezano i za Lununa osećanja prema njemu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marko

12.09.2018 19:25

Kao ona nije znala da je kamere snimaju. Ajte bre vise, ptice na grani vide da je sve namesteno.

Odgovori 14 4
Evelyn Krimova

22.09.2018 07:32

Zna li ova cmizdrava da se obuce kada ulazi u sobu gde se jede, gde daje intervu. Tako je sirota gradjena da bi joj bilo bolje da se obude. Osim toga iako je veoma mlada zadnjica joj visi. A bubuljice..... strokava kosa...... Ocaj

Diona

22.09.2018 10:49

Nema on jsnage jza to, Ne može on Luni da pogleda u oči. Ona je jnjegova slabost. Fokusirao se na karijeru to je bio uslov da prekine sa Lunom......rodao je za slavu... neka pati i neka se teši ..njegov jproblem...Kriva je i Luna jer ga je ostavila u zadruzi.potom nije želela nikakav kontakt sa njim kada je izašla.... Bila je jako povredjena osnovano....Slobo, da li mirno spavaš?