Slavica: ŽAO MI JE ŠTO SE NADEŽDA NIJE UDALA ZA MIKIJA!

Autor: G. Doljančević - D. Lukić

Zadruga

11.09.2018

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka učesnice "Zadruge 2" Nadežde Biljić Slavica Biljić podržala je naslednicu u nameri da se ponovo nađe na velelepnom imanju u Šimanovcima, ali se nada da će njena ćerka ovoga puta dobro da pazi kako se ponaša pred kamerama.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Slavica Biljić

Slavica je za Rijaliti ekskluzivno otkrila da joj je žao što se Nadežda uprkos svemu što je imala sa Mikijem Đuričićem nije udala za njega jer smatra da bi se pored njega smirila i život u potpunosti dovela u red.

- Slavica se oštro protivila ćerkinoj odluci da ponovo uđe u "Zadrugu" zbog toga što je napravila skandal koji se danima u zemlji prepričavao kada je imala seks sa pčelarom pred kamerama. Kasnije je shvatila da je takva stvar mogla svakome da se dogodi i da je njena ćerka posle svega ipak pokazala da nije onakvom kakvom je mnogi smatraju. Slavica je dugo vagala i shvatila da ne bi bilo loše da i ona uđe u rijaliti kako bi mogla da bude uz ćerku. Tako bi mogla da u svakom trenutku da je posavetuje i zaštiti od eventualnih fizičkih napada. Zna da bi dobro uticala na nju i mogla bi da joj sugeriše kako da se ponaša i koga da se kloni.

Slavica: Imam želju da uđem u "Zadrugu 2". Htela bih da ovog puta budem uz ćerku i da može da se osloni na mene u svakom trenutku

- Nju je najviše brinulo to što će Nadežda na imanju opet da bude zajedno sa Đuričićem, te i da ne zna u kakvom će oni odnosu biti ovoga puta. Žao joj je što su se posvađali na krv i nož. Slavica misli da bi Nadežda konačno sazrela kao osoba u potpunosti da se udala za Mikija i da se skrasila pored njega - otkriva naš izvor blizak Biljićkama i otkriva da bi Slavica sigurno ušla u Imaginarijum, ali je to u ovom momentu nemoguće zbog toga što radi u državnoj firmi, a ulaskom u šou program rizikovala bi da ostane bez radnog mesta.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

- Slavica je svesna činjenice da je njena ćerka brzopleta i da ume da uradi nešto nepromišljeno, pa se posle mesecima kaje. Strahuje da se ponovo ne spanđa sa Mikijem i opet ne ponovi istu grešku - završava naš izvor.

Stupili smo u kontakt sa Biljićkinom majkom kako bismo proverili naše informacije, a ona je potvrdila naša saznanja.

- Tačno je da imam želju da uđem u "Zadrugu 2". Htela bih da ovog puta budem uz ćerku i da može da se osloni na mene u svakom trenutku. Vidim da su i drugi počeli familijarno da ulaze u rijaliti, pa zašto ne bih i ja. Što se Nadežde tiče, volela bih da se ponovo zbliži sa Mikijem jer su bili odličan par, ali s druge strane, ne bih volela da ponovo naprave onu kardinalnu grešku iz prošlog rijalitija. Šteta što nisu bili pametni, pa da razmišljaju na ispravan način o svojoj vezi i budućnosti. Žao mi je što nisu ostali zajedno i što se moja ćerka nije udala za Đuričića, ali dobro, nikad se ne zna. Možda ovaj put postupe onako kako bi trebalo - rekla je Slavica za Rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading