Marija Kulić: ĆERKA MORA DA ME SLUŠA, INAČE ĆU JE PREBITI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić ušla je u "Zadrugu 2" kao podrška ćerki Miljani Kulić i unuku Željku, koga će paziti naizmenično sa dadiljom koja će sa bebom biti sve vreme.

RepublikaFoto: Republika.rs
Marija Kulić sa ćerkom Miljanom

Nišlijka ističe da im je produkcija ponudila honorar kakav se ne odbija, te da nema straha od onoga šta je unutra očekuje:- Nemam ni jedan odsto treme. Drago mi je da ću biti sa Miljanom i sa svojim unukom u najranijem odrastanju. Jako mi je teško što kući ostavljam svoje ćerkice Tijanu i Anu, kao i mog muža, od kog se nisam odvojila 25 godina.

  • Kako je on reagovao?

- Ovo je bio izazovan i neočekivan poziv. Ne verujem da bi bilo ko normalan odbio tako nešto. Malo ćemo svi da propatimo, a onda i da profitiramo.

  • U emisijama ste znali da budete prilično oštri i žustri. Da li ćemo to videti i sada kada ste učesnik?

- Sve zavisi od situacije. Neću se tući, ja sam žena. Ne ulazim sa stavom da nekoga tamo pokopam. Neću dirati nikoga prva, ali ako mene neko bude dirao, teško njemu. Moje reči su kao najgore oružje. Mogu samo Miljanu da prebijem ako me ne bude slušala (smeh).

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić
  • Da li vas je Miljana posavetovala kako da se ponašate?

- Ne može mene Miljana da savetuje zato što sam ja njoj majka. Ona ima rijaliti-iskustvo. Ono što ona radi u rijalitiju meni ne priliči. Mi smo sušta suprotnost. Ja sam ta koja treba da deli savete.

  • Miljana je rekla da se neće zaljubljivati. Da li ćete je sprečiti u tome ukoliko primetite da joj se neko dopada?

- Od nje me ne bi iznenadilo da se zaljubi. Ali ne ulazi sa tim stavom. Ona ulazi da bude učesnik rijalitija i da zaradi novac, a pre svega da bude sa svojim detetom.

  • Mnogi vas osuđuju što ulazite sa bebom starom 40 dana. Kako njih komentarišete?

- Sada je beba mala i ne zna gde se nalazi. Idealan način da bude sa bebom. Beba ima svoje uslove. Po meni bi bilo nepojmljivo da je ušla u rijaliti bez bebe. Ovo je super varijanta.

RepublikaFoto: Republika
Miljana Kulić sa sinom Željkom
  • Kako ste vi kao baka reagovali na ideju da ona uđe sa detetom?

- Nego kako da uđe? Neće valjda bez bebe. Mnogo opasnija varijanta bi bila da je ostavila bebu i otišla u rijaliti.

  • Da li je istina da beba ima honorar?

- Istina je, naravno. Beba zarađuje pare. Ima lep honorar. Sutra može da bira koledž ili Oksford. To je najbogatija beba kod nas trenutno.

  • Ko od vas troje ima najveći honorar?

- Ipak Miljana, nju ljudi najviše vole. Ona je neprevaziđena. Ja čak mislim kao njena majka da bez nje ne bi mogao da počne šou. Da sam sedela kod kuće i gledala, čekala bih da se ona pojavi. Ukoliko je ne bi bilo, ja više ne bih ni pustila taj program.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Marija i Miljana Kulić
  • Da li mislite da je ove godine njena pobeda?

- Trebalo bi jednom i da pobedi. Ja sam se nadala i prošle godine, ali uvek neka priča... Ona zabavlja ljude, a ne odnese pobedu. Svi je vole, ali nikada nije prva.

  • Gde je pogrešila?

- Ne greši nigde. Znate vi kako to ide. Neću ja da objašnjavam o tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading