Izabrani MIS I MISTER ZADRUGE: Prvo mesto šokiralo Staniju!

Autor:

Zadruga

11.09.2018

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadruga 2 ne prestaje da iznenađuje svojim zadacima i igrama koje iz dana u dan uvodi u Belu kuću. Tako je sinoć organizovan izbor za mis Zadruge 2, koji je oduševio kako ukućane tako i gledaoce kraj malih ekrana.

RepublikaFoto: Prntscr Pink
Stanija Dobrojević

Članovi žirija Mirko Gavrić, Slobodan Batjarević, Zlata Đurković, Rada Vasić, Rade Vasić, Snezana Ilić, Suzana Perović, Marija Kulić i Nemanja Tošić doneli su svoju odluku i izglasali mis i mistera Zadruge 2.

Prva misica najluksuznijeg rijaliti programa "Zadruga 2" po glasovima članova žirija je Mina Vrbaški, a Lepi Mića je kao predsednik muškog dela žirija svima saopštio glasove žirija.

- Treće mesto pripada Staniji. Velika je borba bila između prvog i drugog mesta, a drugo mesto pripada Luni Đogani. Prvo mesto i titulu misice Zadruge osvojila je Mina Vrbaški - rekao je Mića.

RepublikaFoto: Prntscrin
Mina Vrbaški

Mister Zadruge 2 koji je šarmirao sve članove žirija je David Gragojević, a Zorica Marković svima je saopštila glasove žirija.

- Glasali smo svi ovako. Treće mesto sa 47 glasova osvojio je Lazar Jeremić. Drgo mesto po glasovima žirija osvojio je Đura Palica. Titulu mistera nosi David - rekla je Zorica.  

Takođe su imali mistera fejsbuka, a tu titulu je, očekivano, uzeo Vladimir Tomović.

Kada je za misicu proglašena Mina Vrbaški, Stanije je ostala u čudu. Detaljnije pogledajte u nastavku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Rade

11.09.2018 11:13

Stanija je u pravu sto je razocarana. Najlepsa je.

Odgovori 40 8
GREŠKA JE ISPRAVLJENA

12.09.2018 07:58

@Rade - Obzirom da je žirizadruge naprvio grešku u sabiranju glasova, Produkcija INK_a jej poslala pismoiizršla korekciju PROVO MESTO MISZADRUGE JE LUINA DJOGANI, DRUGO mINA, TREĆE sTANIJA.lUNA DJOGANIJE OSVOJILO PROVO MESTO mis GLEDALACAJ KOJI SU SEIZJASNILI PUTEM fejsbuk:A. mISTER zADRUGEJE dAVID, mISTER fejs:A JE JvLADIMIR...ČESTIKTKE POBEDNICEIMA. lUNA JE KRLAJICAJ LEPOTE I LJUBAVI VODIMO JE DO POBEDE

Odgovori 3 28
GREŠKA JE NAPRAVLJENA

12.09.2018 13:22

@Rade - Luna moze da bude sedma (7) ili osma (8). To je realno. Mozete Luni namestati kao u prosloj Zadruzi i time samo odbijati gledaoce da ne gledaju namestanje raznih pobeda. Hajde sada u Zadrugoviziji da uzme sve nagrade Luna koja ne zna da peva, ne zna da igra, ne zna da ide po pozornici.

Odgovori 28 5
Evelyn Krimova

14.09.2018 14:52

Ha, ha, ha, ha... Lunjara najlepsa.... ovi ne vide dobro... ha ha ha ha

Odgovori 19 4