Kija ucenila Slobu: OBJAVIĆU TVOJ SNIMAK S*KSA SA MIRKOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar mesecima ucenjuje bivšeg supruga Slobu Radanovića video-snimkom na kom je intiman sa pevačem i producentom Mirkom Gavrićem, ekskluzivno saznaje Rijaliti!

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ, Prntscrin Pink
Kija Kockar i Sloba Radanović

Iako javnosti plasiraju priču da su stavili tačku na brak i na svaki kontakt, te da je među njima sve svršeno, istina koja je van očiju javnosti je dosta drugačija od onoga što nam njih dvoje plasiraju.

- Kako je Kija svojevremeno imala uvid u sve stvari Slobe Radanovića, što je i logično jer su bili supružnici, na vreme je sačuvala neke stvari i sada ga drži u šaci. Naime, ona je u periodu kada je njegov telefon bio na čuvanju kod nje jer je on ušao u "Zadrugu" u svoj telefon prebacila razne stvari, među kojima je i video-snimak na kom Sloba i Mirko razmenjuju nežnosti.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar

On se mnogo plaši za roditelje, koji su stari i bolesni, jer bi gej-afera sa Gavrićem po njih bila pogubna

Iako je Radanoviću laknulo kada je čuo da je Kija taj telefon bacila i da više on ne postoji, ni slutio nije da je sačuvala snimke na koje je i on sam zaboravio. Njena tortura počela je od momenta kada se završila "Zadruga". Poslala mu je skrinšot video-snimka kako bi mu dala na znanje da ga drži u šaci. Danima je bio u depresiji i nije znao gde se nalazi od šoka - kaže naš dobro obavešten izvor i nastavlja dalje. Novopečena pevačica se nije zaustavila na tome što mu je pokazala da ima snimak, već je počela da ga maltretira kako samo žena koja se sveti ume.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović

- Kija od tada pa do danas bukvalno upravlja Radanovićem i vuče sve poteze u njegovom životu, kao što je radila i do sada, iz senke. Traži od njega savete u pola noći, u pola dana i on mora da joj se javi. Primoran je da dolazi i na njene nastupe jer ona to zahteva od njega. Sloba se nje mnogo plaši i strepi da ona taj snimak ne pusti u javnost jer bi to bio kraj njegove karijere. Pored toga, on se mnogo plaši za roditelje, koji su stari i bolesni, jer bi gej-afera sa Mirkom Gavrićem, kojom ga Kija ucenjuje, po njih bila pogubna. Radanović se poverio samo najboljim prijateljima sa čime mora da živi. Kristina dolazi kod njega u stan kad god ona to hoće i on mora da je ispoštuje.

- Jedan pogrešan korak, Bobo, i uništen si. Zaboravi na karijeru i status najvećeg zavodnika. Ima da igraš kako ja sviram - rekla mu je Kija jednom prilikom, tvrdi naš odlično obavešten izvor.

Sloba je naučio da živi sa činjenicom da ga bivša supruga Kija drži u šaci i nada se da će jednog dana popustiti i da će izbrisati snimak njegovog seksa sa Mirkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Ko je ko

11.09.2018 03:54

Kristina Slobi jmože samo da popu.i pošto voli oral a imaj i snimke takvog sex.a sa dva muškarca pre Slobe, što je sama izjavila u Zadruzi. Drugo, Sloba je toliko kvalitetan mladić, da neko ko ga iskreno voli, neće mu ni to smetati. Sloba je mladić koji zna i ume da iskreno voli, ali ne nju pekinezerku i ucenjivača,već pravu ženu koja zna da produbi sva čula u njemu.Slabo,glavu gore i ne obraćaj jpažnju na nju. Neka objavi sve što želi.http://www.republika.rs/zadruga/zadruga/67138/kija-ucenjivala-ozenjenog-pilota-pare

Odgovori 13 60
Ljubica

11.09.2018 07:00

Naravno da je Anabela znala jer joj je Mirko prijatelj ali ipak je dozvolila ćerki vezu sa Slobom. Dokaz daAnabelu samo pare interesuju. Kijo, ucenjuj ga koliko god ti odgovara.A narod ti zamerao što 2 godine nisi spavala sa njim. Nije mi jasno ko mu ide na nastupe i vrišti za gejom

Odgovori 59 9
Aroda

11.09.2018 07:13

Cilj autora ovog teksta je bio da nas nasmije, e pa samnom mu je uspjelo.

Odgovori 21 41
Paja

11.09.2018 07:56

Kako može nekoj devojci da ne smeta kad joj je dečko ili muz gej, da li bi ti to sebi dozvolila ili tvojoj ćerki, sestri...

Odgovori 49 2