Prevarili narod? KIJA PRESPAVALA KOD SLOBE!

Autor:

Zadruga

10.09.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kockar stavila je tačku na svoj brak sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem nakon što ju je prevario u rijalitiju, a kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, bivša stjuardesa je krišom prespavala kod pevača!

Foto: printscreen/TVPink
Da li su prevarili sve? Kristina i Slobodan

Naime, Kockareva je pre par dana objavila fotografiju iz spavaće sobe na kojoj pozira sa psom u majici u kojoj se i pevač slikao samo nekoliko sati nakon nje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ @ana_korac @hugo.korac

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Sep 7, 2018 at 12:00pm PDT

- Krajem prošle nedelje su se dogovorili da uveče odu na piće, s obzirom na to da su oboje imali slobodno veče bez nastupa. Sloba je Kiji rekao da će je pokupiti kolima ispred stana. Čim su se sastali, uputili su se u jedan luksuzni restoran na periferiji Beograda i sakrili su se u bašti kako bi se maksimalno izolovali i sklonili od gužve - priča naš dobro obavešten izvor i nastavlja:

Foto: instagram.com/
U istoj majici... Kija i Sloba

- Radanoviću je Kristina potom predložio da se osame u njegovom stanu jer mu mnogo nedostaje. Rekao joj je: "Ko zna kada ćemo opet imati vremena da se vidimo. Možeš da prespavaš kod mene, pa ću te ja ujutru odbaciti kući". Kija je pristala bez puno razmišljanja, pa je prespavala kod njega - završava naš sagovornik.

Da su se Radanović i Kockareva zbližili i imali nešto mnogo više od razgovora dokazuje i fotografija na kojoj Kija pozira u Slobinoj majici sa osmehom na licu, ali nije htela ništa da komentariše kad smo je pozvali, kao ni Radanović.

Čim su se sastali, uputili su se u jedan restoran na periferiji Beograda i sakrili se u bašti. Razgovarali su satima, nakon čega su otišli kod Radanovića u stan

Sa druge strane, učesnik "Zadruge 2" Mirko Gavrić smatra da su se Kija i Sloba dogovorili kako će se ponašati u rijalitiju pred sam ulazak, te i da je Kockareva rekla Slobi da ne bi imala ništa protiv da mu priđe neka devojka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Tvrdi da su Kija i Sloba sve obmanuli...Mirko Gavrić

- Ja sam doveden u situaciju da kažem da je cela priča između Kristine i Slobe dogovorena. Stan u kome je dogovor postignut je zvučno osiguran i rekao sam onom ko je to trebalo da čuje - izrekao je Mirko svoja saznanja o toj situaciji, a onda nastavio:

- Ja jako dobro znam šta je medijska manipulacija. Slobin ulazak u rijaliti je bio diskutabilan, a ja sam uvek bio na strani "Pinkovih" zvezda", automatski i na Slobinoj strani. Dobio sam zadatak da bi sa njim trebalo da porazgovaram i da mu objasnim da uđe u rijaliti i da ne treba da ćuti. Došli smo u moj stan, Kija, Sloba i ja. Oni su razgovarali i Kristina mu je rekla: "Nemoj kad tebe neka devojka spopadne da budeš u fazonu da si oženjen i da od toga nema ništa. Dozvoli da ti ta neka devojka priđe, vatajte se, sve ću ti oprostiti, osim da se zaljubiš". Moram da kažem da se Sloba zaljubio u Lunu, a to nije bio deo plana - tvrdi Gavrić i dodaje da je sve ispričao Anabeli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Bakica

10.09.2018 05:52

Ne znam cemu tolika pompa oko tvrdnji da su prevarili narod,Kija je i sama pricala da mu je rekla da se ponasa opusteno i da flertuje sa devojkama da se druzi da moze da bude opusten ali da ne prelazi granicu..to smo svi i culi uzivo kad je prvi put usla na dva sata i to je sasvim ok,nista lose u tome nema..sta je to strasno sto je on otkrio da su prevarili lunu?? Pa nisu je oni terali da siri noge i sedmi dan skace na ozenjenog jer mi smo videli da ona njega juri i spopada ..

Odgovori 68 12
Sale

10.09.2018 17:02

@Bakica - Ovo su snimci Kije kod Ane Korac a ne kod Slobe.

Odgovori 26 1
Rade

10.09.2018 07:32

Mirko Gavric je kazao: - Ja jako dobro znam šta je medijska manipulacija. ................................................................................. Sve lazi Mirka Gavrica su medijska manipulacija.

Odgovori 69 11
Mara

10.09.2018 17:05

@Rade - Kija moze da prespava kod koga hoce. Ali ne sme da prespava kod Slobe.

Odgovori 27 1