Kija: Volim Anu iako se kreše sa Slobom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar odlučila je da stane na put pričama koje kruže gradom da je u ratu sa starletom Anom Korać, koja se viđa s njenim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

 

https://www.instagram.com/p/Bm1PlVugGze/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Iako joj nije bilo lako kada je saznala da je njena rijaliti-drugarica u šemi sa Radanovićem, Kija je nastavila druženje s njom u spoljnom svetu.

Naime, Kockareva je na Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je u jednom beogradskom restoranu sa Anom Korać i još dve rijaliti-učesnice Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom. U opisu fotografije napisala je: " Veče sa devojkama. Volim vas", a reakcije fanova bile su oprečne. Dok su je pojedini hvalili zbog toga što je pokazala da je žena koja prašta, drugi su je osudili zbog toga što je sela za isti sto sa Koraćevom, koja ju je izdala.

Kako izvor blizak Kristini navodi, ona je želela da stavi tačku na tu priču da je ljuta na Anu zbog Slobe jer zapravo njoj ne zamera to što se smuvala s njim, već njemu.

Kristina: On je glavni krivac, nju ne krivim. On je ovo radio i kada smo bili u braku. Kresao je koju je stigao

 

 

@jat_fashion_room ?

A post shared by ?Ana Korać?Official ? (@ana_korac) on Aug 24, 2018 at 10:54am PDT

 

- Ovaj Kijin potez iznenadio je sve one koji su upoznati sa situacijom između Ane i Slobe i seks-kombinacijom, koju imaju već mesec dana. Istina, odnosi između njih dve su odavno zahladneli i nisu se viđale jedno vreme, a ni čule. Ana se u međuvremenu spanđala sa Kijinim sada već bivšim mužem, s kojim je otpočela kres-šemu. Sloba ju je pozvao da zajedno snime spot, a onda se desio seks. Kad se saznalo za aferu, Ana je prestala da se javlja Kiji jer ju je bilo sramota - kaže izvor blizak Kiji.

Iako je svesna da je sve istina, Kija je stisnula zube da bi svima dokazala kako više ne pati za mužem.

- Pozvala ju je na večeru, a s njom i Jovanu Matoru i Sanju da njih dve ne bi bile same. Kija se poverila prijateljici o svemu što se dogodilo i rekla joj: "Volim Anu iako se spanđala sa Slobom. On je glavni krivac. Nju ne krivim, krivim njega. On je ovo radio i kada smo bili u braku. Kresao je koju je stigao." Iako je Ana nekoliko puta u toku večeri pokušala da potegne temu seks-afere sa Slobom i da se opravda kako je to sve samo priča u medijima, Kija ju je svaki put prekinula ne želeći da kvari veče pričama o bivšem - završava naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aroda

25.08.2018 08:22

I onda je mrmot uvio cokoladu.

Odgovori 24 8
ljubće

26.08.2018 16:53

Kristina sada kad gledamo reprizu Zadruge, opet plačemo sa tobom, a ti nisi fer jer nam ne kažeš istinu šta ti je Sloba uradio pa si rešila da ga ostaviš iako si ga volela. Jedva čekamo da u Zadrugu 2 uđe Miljana i da nam kaže celu istinu koju ona zna a ti i dalje brani Slobu iako te je osramotio za celi život. Mnogo si nas razočarala.

Odgovori 1 13