SLOBA IMA VANBRAČNOG SINA?!

Autor: Republika

Zadruga

20.08.2018

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova zvezda i bivši učesnik rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' Slobodan Radanović glavna je tema domaćih medija otkad je napustio Belu kuću. Poslednja stvar koja je šokirala javnost kada je on u pitanju svakako jesu izjave devojke koja tvrdi da sa pevačem ima sina.

Foto: instagram.com/sampanjactatica
Slobodan Radanović

Radanović se ovim povodom oglasio za Pink.rs i otkrio da li ima istine u tvrdnjama devojke da sa njom ima vanbračno dete.

- Ne poznajem osobu koja plasira ovakve neistine o meni. Trudio sam se da na ovakve stvari ne obraćam pažnju jer sam o sebi do sada čuo brojne neistine, ali kada su ovako ozbiljne teme u pitanju biću prinuđen da tužim ukoliko nastave - kaže Slobodan Radanović koji je i na svom profilu na Instagramu demantovao navode da ima dete i iskoristio priliku da se našali na ovu temu.

- Rekoh vam da imam možda jednog sina, ali u Pečuju - napisao je Sloba u okviru svog storija na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram/ sampanjactatica

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

20.08.2018 09:40

Vise ne verujem u njegovu opredeljenost ka zenama. Nista sa zenama nije istina. U Zadruzi lezao hladan i nezainteresovan kao panj a Luna naskakala po njemu.

Odgovori 15 2