LUNU HAPSE JER JE TUKLA SLOBU!

Autor:

Zadruga

17.08.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Luna Đogani saslušana je juče u policijskoj stanici zbog toga što je u rijalitiju udarala tadašnjeg dečka Slobodana Radanovića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Luna Đogani

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Đoganijeva je juče oko 14 časova došla u prostorije policije u Pećincima kako bi dala izjavu povodom prijave gledaoca. Osoba koja tuži Lunu dostavila je policiji video-snimak koji jasno pokazuje kako blogerka u naletu besa krvnički udara Slobodana.

 Luna: Ne tužim ja nikoga, odmah da se razumemo. Nije u pitanju niko od zadrugara. Tužio me je neko od gledalaca

Naime, Luni su nakon saslušanja u policiji predočeni dokazi i snimci zbog kojih se sumnjiči za nasilje. Ona u policiji nije želela ništa da kaže, već je najavila da će odbranu izneti pred tužiocem. Očekuje se da u narednim danima Slobodan da iskaz.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Tuča Lune i Slobe!

- Policija će posle prikupljenih saslušanja odlučiti da li će protiv Lune podneti krivičnu prijavu, koju će dostaviti tužilaštvu. Luna Đogani je osumnjičena za nasilje i može da završi u zatvoru zato što zakonska procedura dozvoljava tužilaštvu da u okviru istrage privede osumnjičenu Lunu Đogani i čak joj odredi pritvor do 48 sati kako ne bi uticala na svedoke ili zbog uznemirenja javnosti - navodi izvor iz policije.

 Posle krivične prijave tužilaštvo može u okviru istrage da privede Lunu i čak joj odredi pritvor do 48 sati

U prilog ovoj činjenici govori i to da je Luna juče u policiji izjavila da će odbranu dati isključivo pred tužiocem. Đoganijeva je u policijsku stanicu u Pećincima stigla u 14 časova, a istu je napustila u 14.38 u pratnji advokatice i majke Anabele Atijas. Po izlasku iz stanice je vidno uznemirena i neraspoložena krenula do automobila, a usput je sve vreme demonstrativno mahala rukama. U policijskoj stanici je objasnila da će detalje o celom slučaju izneti tek ukoliko dođe do toga da se protiv nje podigne krivična prijava, a za Srpski telegraf iznela je stav o saslušanju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Tuča Lune i Slobe!

- Ne bih želela da komentarišem čitavu priču previše, ali mogu da kažem da me je tužio jedan od gledalaca "Zadruge". Ne tužim ja nikoga, odmah da se razumemo, nije u pitanju niko od zadrugara. U pitanju je najveća moguća glupost i to je sve - rekla je blogerka ispred policije za naš list.

Lunina majka Anabela pokušala je da ubedi ćerku da ipak ništa ne komentariše za medije i pusti advokaticu da ukratko objasni o čemu se radi, međutim, Đoganijeva je insistirala da sama to kaže jer nema šta da krije.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Slobodanom Radanovićem kako bismo saznali kako je reagovao na prijavu gledaoca, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sasa

17.08.2018 11:23

Treba je uhapsiti zbog kupljene vozacke dozvole.

Odgovori 10 2