Posle s*ksa s Nadeždom krenulo mu sa ženama: Miki o NAJLUĐIM MESTIMA NA KOJIMA JE IMAO S*KS!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

16.08.2018

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić, jedasn od najomiljenijih učesnika Zadruge, iskreno je progovorio o seksualnom odnosu koji je imao u rijalitiju sa ukućankom Nadeždom Biljić.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Miki Đuričić

On je, podsetimo, u Beloj kući imao vrelu akciju sa Nadeždom Biljić, a snimak njihovog se*sa je čak osvanuo i na jednom porno sajtu, a o čemu je Republika.rs prva pisala.

Sada je Miki otkrio da ga je veoma sramota zbog ovog klipa, ali i naveo da ga žene posle toga mnogo više saleću.

- Da smo videli kameru se*s se nikad ne bi ni desio. Kad smo videli da nešto crveno sija, rekao sam "Nadežda, kamera! Beži". Mene je malo neprijatno i sramota me, ali mogu ti reći da žene reaguju i pišu mi. Potpuno drugačije. I ranije sam im bio simpatičan, ali sada... Svestan sam ja sebe, imam ogledalo, ali vole me žene, ne znam zašto - rekao je Đuričić i otkrio na kojim sve mestima je upražnjavao seks.

- To nije najluđe mesto, imao sam devojku koja je bila egzibicionista. Odemo da kupimo farmerke, ona uđe sa mnom.... Onda odemo da gledamo produženu verziju "Dvadesetog veka" i tu mi se desilo... Ja sam bio u šoku, ali to je bilo najluđe mesto - zaključio je Đuričić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading