LUNA PROVELA NOĆ SA MILJKOVIĆEM!

Autor: G. D.

Zadruga

15.08.2018

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković uživali su zajedno na jednom prestoničkom splavu, gde su se cele večeri provodili, pevali, igrali i pričali.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/luna_djogani
Luna Đogani i Marko Miljković

Flert koji je blogerka imala sa di-džejem tokom boravka u rijalitiju "Zadruga" kako bi napravila ljubomornim tadašnjeg dečka Slobu Radanovića očigledno se nastavio i u spoljnom svetu, ali ovoga puta zato što joj Markovo društvo i te kako prija.

Marko joj je cele večeri kupovao ruže, pa je blogerka u jednom trenutku u rukama imala čitav buket

- Luna je došla na splav sa prijateljima, a onda je cele večeri Miljkoviću slala poruke da dođe i da joj se pridruži jer želi da ga vidi. On nije časio ni časa, pa se stvorio na licu mesta za pola sata. Njihovi osmesi i pogledi govorili su više od reči. Luna ga je zaskakala sve vreme, a on je nju dodirivao tokom igranja. Videlo se da je srećna, da joj je posle dužeg vremena jako lepo - kaže izvor koji se našao na licu mesta i nastavlja:

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/luna_djogani
Luna Đogani

- Marko joj je cele večeri kupovao ruže, pa je Luna u jednom trenutku u rukama imala čitav buket, čime se pohvalila svojim Instagram pratiocima. Nakon završetka provoda, svako je otišao na svoju stranu, ali samo zato što su bili svako sa svojim društvom i nisu želeli da neko nešto nasluti - završava izvor Srpskog telegrafa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Emina

15.08.2018 19:35

Dogovorili se kada i gde da se nadju a da niko ne vidi.

Odgovori 23 4
milena

16.08.2018 01:08

Milane dokle ces da izmisljas...provaljen si odavno i nisi zanimljiv

Odgovori 14 4
Mima

18.08.2018 07:31

Gledate samo kako da ocrnite ovu devojku!Strasno!